marmor Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Zainspirował mnie jeden z filmów. Scena ma należeć raczej do gatunku fantasy.
!Ewert Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 trudno cokolwiek powiedzieć bo render jest mały, z tego co widze to cienie sa zle drewno też nie jest dobre...a tak to czekam na nastepne rendery:) Pozdrawiam
krzyhhh Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 co by tu poradzić .. hm.. textury .. textury i jeszcze raz textury i będzie lepiej.. i prosimy o większe rendery A z cieniami to pojechałeś ostro :) (jak już dajesz wiele świateł... to ustal dla góra 2ch rzucanie cieni... Bo jak dasz dla większej ilości .. i na dodatek tak porozmieszczasz.... masz takie coś co masz .. siekane:) ) pzdr
marmor Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Napisano 14 Styczeń 2007 Jest to raczej część większej sceny a teksturami zajme się po wymodelowaniu wszystkiego. Troszke go ruszyłem ale małem mało czasu więc pewnie jutro zrobie większe poprawki.
DarkStar Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 Niewiele jak na razie. Model wydaje się poprawny, ale render malutki. Texturki do poprawki. Keep working Pozdrawiam
tweety Napisano 15 Styczeń 2007 Napisano 15 Styczeń 2007 marmor: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
marmor Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Napisano 15 Styczeń 2007 Bardzo przepraszam za złe nazwanie tematu. Dawno mnie tutaj nie było.. już się poprawiłem. Pozdrawiam i prosze o podpowiedzi. Pewnie wieczorem wrzuce kolejny render (w lepszej jakości)...
marmor Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Napisano 17 Styczeń 2007 Niewiele udało mi się poprawić i wymodelować. Oto stan na chwilę obecną:
Gedeon Napisano 17 Styczeń 2007 Napisano 17 Styczeń 2007 Bardzo ładne otoczenie. Ale podłoże mostu powinno być raczej płaskie a nie zbudowane z poszczególnych podestów.
Rekomendowane odpowiedzi