Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

trudno cokolwiek powiedzieć bo render jest mały, z tego co widze to cienie sa zle drewno też nie jest dobre...a tak to czekam na nastepne rendery:)

Pozdrawiam

Napisano

co by tu poradzić .. hm.. textury .. textury i jeszcze raz textury i będzie lepiej.. i prosimy o większe rendery

A z cieniami to pojechałeś ostro :) (jak już dajesz wiele świateł... to ustal dla góra 2ch rzucanie cieni... Bo jak dasz dla większej ilości .. i na dodatek tak porozmieszczasz.... masz takie coś co masz .. siekane:) )

pzdr

Napisano

Jest to raczej część większej sceny a teksturami zajme się po wymodelowaniu wszystkiego. Troszke go ruszyłem ale małem mało czasu więc pewnie jutro zrobie większe poprawki.

attachment.php?attachmentid=41260&stc=1&d=1168807337

Napisano

marmor: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek.

Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian.

W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.

Napisano

Bardzo przepraszam za złe nazwanie tematu. Dawno mnie tutaj nie było.. już się poprawiłem. Pozdrawiam i prosze o podpowiedzi. Pewnie wieczorem wrzuce kolejny render (w lepszej jakości)...