Napisano 14 Styczeń 200718 l Zainspirował mnie jeden z filmów. Scena ma należeć raczej do gatunku fantasy.
Napisano 14 Styczeń 200718 l trudno cokolwiek powiedzieć bo render jest mały, z tego co widze to cienie sa zle drewno też nie jest dobre...a tak to czekam na nastepne rendery:) Pozdrawiam
Napisano 14 Styczeń 200718 l co by tu poradzić .. hm.. textury .. textury i jeszcze raz textury i będzie lepiej.. i prosimy o większe rendery A z cieniami to pojechałeś ostro :) (jak już dajesz wiele świateł... to ustal dla góra 2ch rzucanie cieni... Bo jak dasz dla większej ilości .. i na dodatek tak porozmieszczasz.... masz takie coś co masz .. siekane:) ) pzdr
Napisano 14 Styczeń 200718 l Autor Jest to raczej część większej sceny a teksturami zajme się po wymodelowaniu wszystkiego. Troszke go ruszyłem ale małem mało czasu więc pewnie jutro zrobie większe poprawki.
Napisano 15 Styczeń 200718 l Niewiele jak na razie. Model wydaje się poprawny, ale render malutki. Texturki do poprawki. Keep working Pozdrawiam
Napisano 15 Styczeń 200718 l marmor: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
Napisano 15 Styczeń 200718 l Autor Bardzo przepraszam za złe nazwanie tematu. Dawno mnie tutaj nie było.. już się poprawiłem. Pozdrawiam i prosze o podpowiedzi. Pewnie wieczorem wrzuce kolejny render (w lepszej jakości)...
Napisano 17 Styczeń 200718 l Autor Niewiele udało mi się poprawić i wymodelować. Oto stan na chwilę obecną:
Napisano 17 Styczeń 200718 l Bardzo ładne otoczenie. Ale podłoże mostu powinno być raczej płaskie a nie zbudowane z poszczególnych podestów.