kostek1888 Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 Witam!!! Ten watek jest kierowany do tych wszystkich ktorzy beda w stanie mi bezinteresownie pomoc!!! A wiec tak: Jestem studentem politechniki koszalinskiej (wzornictwo przemyslowe)...W tym semestrze mielismy zaprojektowac ekskluzywny gadzet lub dowolny przedmiot ktoryu pochodzicby mial limitowanej seri jakiejs firmy. Ja wybralem marke BMW i zaprojektowalem pod nia mp3 playera :] Teraz musze go ladnie go ladznie zwizualizowac na planszy 70X70 Wymyslilem ze w tlo dam jakas ladna fotke salonu BMW. Niestety nigdzie nie moge znalezc takowej foty. Pomyslalem wiec ze moznaby tak isalon wyrenderowac...Niestety nie mam juz wystarczajaco czasu zeby zrobic to smemu...I tu prosba do was drodzy uzytkownicy tego serwisu internetowego. Czy nie ma ktos z was na dysko jakiegos prostego interiora i ze d BMW`uszek zeby to polaczyc w calosc i zrobic dla mnie ladny renderek :] Za wszelka pomoc z gory dziekuje :] POZDRAWIAM
pecet Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 ja beemki żadnej nie mam ale na turbosqid.com pewnie jakieś darmowe są
mentaller Napisano 20 Styczeń 2007 Napisano 20 Styczeń 2007 na evermotion.org jest jedna w dziale free.
javor Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 tło salonu do malutkiego mp3 playera? jak dla mnie to jest conajmniej bez sensu, jak tychcesz to zkomponować? lepiej zrób mini studio :)
Touch Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Ja też przemyślałbym na Twoim miejscu tą koncepcję. Wystarczy ciekawy design planszy. Logo BMW, trochę ciekawie pociągniętych dynamicznie lini, zdjęcia w tle, odpowiednia kolorystyka i viola, gotowe;)
Rekomendowane odpowiedzi