Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam!!!

Ten watek jest kierowany do tych wszystkich ktorzy beda w stanie mi bezinteresownie pomoc!!!

A wiec tak: Jestem studentem politechniki koszalinskiej (wzornictwo przemyslowe)...W tym semestrze mielismy zaprojektowac ekskluzywny gadzet lub dowolny przedmiot ktoryu pochodzicby mial limitowanej seri jakiejs firmy.

Ja wybralem marke BMW i zaprojektowalem pod nia mp3 playera :]

Teraz musze go ladnie go ladznie zwizualizowac na planszy 70X70

Wymyslilem ze w tlo dam jakas ladna fotke salonu BMW. Niestety nigdzie nie moge znalezc takowej foty. Pomyslalem wiec ze moznaby tak isalon wyrenderowac...Niestety nie mam juz wystarczajaco czasu zeby zrobic to smemu...I tu prosba do was drodzy uzytkownicy tego serwisu internetowego.

Czy nie ma ktos z was na dysko jakiegos prostego interiora i ze d BMW`uszek zeby to polaczyc w calosc i zrobic dla mnie ladny renderek :] Za wszelka pomoc z gory dziekuje :]

POZDRAWIAM

• Odpowiedzi 4
  • Wy艣wietle艅 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja beemki 偶adnej nie mam ale na turbosqid.com pewnie jakie艣 darmowe s膮

Napisano

t艂o salonu do malutkiego mp3 playera? jak dla mnie to jest conajmniej bez sensu, jak tychcesz to zkomponowa膰? lepiej zr贸b mini studio :)

Napisano

Ja te偶 przemy艣la艂bym na Twoim miejscu t膮 koncepcj臋. Wystarczy ciekawy design planszy. Logo BMW, troch臋 ciekawie poci膮gni臋tych dynamicznie lini, zdj臋cia w tle, odpowiednia kolorystyka i viola, gotowe;)

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci