bezio Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 Witam chcialbym wam przedstawic tego oto laya zrobionego dla tego oto serwisu : http://fotka.iplaneta.info/uploads2/32d07484a0.jpg Prosze o ocenke tego layaa :)
Kavel Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 no ogólnie ładnie, ale jeśli to ma być strona o tuningu to pasowałyby jakieś żywsze kolory, więcej przepychu mniej aleganckiej czerni i bieli zamiast tych biało-czarnych gradientów spróbój może czerwono-czarnych. No i te szare przyciski .... jakieś takie duże a brzydkie, albo je zminimalizować albo jakoś ubajerzyć Pozdrawiam Ale jak już wspomniałem ogólnie fajnie
Cruzh3r Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 ehh, pisałem dłuższego posta ale nacisnąłem next page(shit) skrót: Czcionka lipa(1pix za mało) Daj może veredne(czy jak jej tam), Czcionka na buttonach też lipa. Wszystko spoko, oprócz czcionki(a że na stronie jest głównie tekst:]) Ten samochodzik może też nie symetryczny by był, albo zajmował więcej miejsca. pozdro
Pawelkos Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 mi sie nie podoba, czcionak za mala, buttony brzydkie i w ogole za duzo ich nacpane, zamiast tego zrobil bym menu z odpwiednimi submenu, to auto przesunalbym lewo badz w w prawo bo na srodku jakos brzydko wyglada
Rekomendowane odpowiedzi