Napisano 22 Styczeń 200718 l Witam chcialbym wam przedstawic tego oto laya zrobionego dla tego oto serwisu : http://fotka.iplaneta.info/uploads2/32d07484a0.jpg Prosze o ocenke tego layaa :)
Napisano 22 Styczeń 200718 l no ogólnie ładnie, ale jeśli to ma być strona o tuningu to pasowałyby jakieś żywsze kolory, więcej przepychu mniej aleganckiej czerni i bieli zamiast tych biało-czarnych gradientów spróbój może czerwono-czarnych. No i te szare przyciski .... jakieś takie duże a brzydkie, albo je zminimalizować albo jakoś ubajerzyć Pozdrawiam Ale jak już wspomniałem ogólnie fajnie
Napisano 22 Styczeń 200718 l ehh, pisałem dłuższego posta ale nacisnąłem next page(shit) skrót: Czcionka lipa(1pix za mało) Daj może veredne(czy jak jej tam), Czcionka na buttonach też lipa. Wszystko spoko, oprócz czcionki(a że na stronie jest głównie tekst:]) Ten samochodzik może też nie symetryczny by był, albo zajmował więcej miejsca. pozdro
Napisano 31 Styczeń 200718 l mi sie nie podoba, czcionak za mala, buttony brzydkie i w ogole za duzo ich nacpane, zamiast tego zrobil bym menu z odpwiednimi submenu, to auto przesunalbym lewo badz w w prawo bo na srodku jakos brzydko wyglada