Gość zelazny Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 Witam, nie mogę wejść na żadną stronę serwisu www.softimage.com - czy tylko ja mam taki problem? Dzięki
zgred Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 No ja wchodze normalnie. Moze cos z przegladarka...
Gość zelazny Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 Ale czemu akurat ta strona wszystkie inne otwierają się normalnie, masz jakiś pomysł? FireFox i IE to samo.
pwq Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Ja też mam ten problem. Ciągle jest "Oczekiwanie na www.softimage.com...", a po kilku minutach pojawia się "Połączenie z serwerem zostało zresetowane".
pwq Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Jak wam może to działać, jeżeli nie działa? Sprawdzałem u kilku osób i nie działała. :(
blood_brother Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 Wasze odciski zostały zdjęte i już więcej Wasz wzrok na ich stronę nie sięgnie:> A tak serio to nie wiem co może się dziać. U mnie też wszystko jest ok. Może napiszcie jakiegoś maila do softimage?
pwq Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Nie wiem dlaczego, ale już mogę wejść na tą stronę. :)
Rekomendowane odpowiedzi