Krs Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 witam wszystkich.scena ktora stworzylem opierajac sie na tutorialu z netu.pierwsze zmagania z dof i motion blur.przyznaje ze jeszcze nie do konca dla mnie zrozumiala kategoria.napiszcie co o tym myslicie.bede wdzieczny za ewentualne wskazówki. http://img143.imageshack.us/my.php?image=deszcz1da.jpg
Lis Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 No takie proste trochę. -Krople mają za mocne refleksy. - Bump na liściu powinien być odwrotnie.
Death Metal Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 bardzo proste, ale wydaje się być poprawnie wykonane. Czyli na +, ale takimi prostymi prackami nie wywołasz efektu łał na tym forum:-]
Krs Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Napisano 23 Styczeń 2007 death metal, nie oczekuje aktow uwielbienia za te pracke bo oczywiscie jest prosta i dobrze wiem ze na wiekszosci forumowiczow nie zrobi wrazenia.po prostu wykorzystalem techniki z ktorych wczesniej nie korzystalem i chce wiedziec czy zrobilem to poprawnie.ale dzieki za komentarz. 1
vv3k70r Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 metalowe krople... koncepcja sluszna, wykonanie sie troche rozjechalo, albo swiatlo za mocne i ze zlej strony albo materialy podpadajace...
AGmakonts Napisano 23 Styczeń 2007 Napisano 23 Styczeń 2007 troche chyba by podratowało prace sss i nie idealnie okrągła przysłona
Orangegraphics Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 no ja bym się pobawił kolorami i mneijszy reflect na kroplach. że sss na liść tez to prawda. ale ogólne wrażnie na +, chociaż idealnie nie jest;)
dyonizoss Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 hejka fajny materiał liści, chociaz bumpmapa rzeczywiscie powinna byc odwrotnie. W kroplach odbija sie mapa HDRI?? Zmniejsz refrection w materiale wody, pokuś sie o slady spływających kropli i bedzie git(z tym śladem zartowałem) :) Tak apropos jestes jeszcze w Krakowie?(słyszałem ze uciekasz z Poland)bo z Mateuszem mamy zamiar sie napić pod Wawelem ;)(sorki za offtopa) PoZdRo!!!
mariusz90 Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 poza tym, że pada rtęcią to jest git ;) Wiesz Krzyhhh'u klimat się zmienia :) Mi osobiście też ta rtęć się nie podoba, ale listki fajne ;)
Krs Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Napisano 24 Styczeń 2007 dzieki za wskazowki chlopaki.popracuje jeszcze nad tym.dyonizoss, z toba pogadam na priv.pzdr
Rekomendowane odpowiedzi