Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No takie proste trochę.

-Krople mają za mocne refleksy.

- Bump na liściu powinien być odwrotnie.

Napisano

bardzo proste, ale wydaje się być poprawnie wykonane. Czyli na +, ale takimi prostymi prackami nie wywołasz efektu łał na tym forum:-]

Napisano
  • Autor

death metal, nie oczekuje aktow uwielbienia za te pracke bo oczywiscie jest prosta i dobrze wiem ze na wiekszosci forumowiczow nie zrobi wrazenia.po prostu wykorzystalem techniki z ktorych wczesniej nie korzystalem i chce wiedziec czy zrobilem to poprawnie.ale dzieki za komentarz.

Napisano

metalowe krople...

koncepcja sluszna, wykonanie sie troche rozjechalo, albo swiatlo za mocne i ze zlej strony albo materialy podpadajace...

Napisano

no ja bym się pobawił kolorami i mneijszy reflect na kroplach. że sss na liść tez to prawda. ale ogólne wrażnie na +, chociaż idealnie nie jest;)

Napisano

hejka

fajny materiał liści, chociaz bumpmapa rzeczywiscie powinna byc odwrotnie. W kroplach odbija sie mapa HDRI?? Zmniejsz refrection w materiale wody, pokuś sie o slady spływających kropli i bedzie git(z tym śladem zartowałem) :) Tak apropos jestes jeszcze w Krakowie?(słyszałem ze uciekasz z Poland)bo z Mateuszem mamy zamiar sie napić pod Wawelem ;)(sorki za offtopa)

PoZdRo!!!

Napisano
poza tym, że pada rtęcią to jest git ;)

Wiesz Krzyhhh'u klimat się zmienia :) Mi osobiście też ta rtęć się nie podoba, ale listki fajne ;)

Napisano
  • Autor

dzieki za wskazowki chlopaki.popracuje jeszcze nad tym.dyonizoss, z toba pogadam na priv.pzdr

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności