kipalol Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 no to ja bede 3 ci ;p taki szybcior ..i bardzo prosze okomenty ..itp koncowa praca!
Jonasz_Real Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 NICE...troszkę mi przypomina czarnego ludka, który niesie na plecach katedre. ;). Czy oto chodziło? :)
kipalol Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Napisano 24 Styczeń 2007 tak własnie..mam zamiar zrobic mu jeszcze taki komin na głowie heh ..i dorobic bardzo długie nogi....a moze zrobie ich wiecej..nogi musza byc długie bo to ma w koncu byc miasto w chmurach nie wiem czy mi sie uda!
kipalol Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Napisano 25 Styczeń 2007 sprobowałem szybko rozrysowac ołowkiem scenke ....
mant-raz Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 swietny ten koncept olowkowy! extra pomysl. zrob co w Twojej mocy, zeby to ladnie namalowac...trzymam kciuki, powodzenia!
Marduk Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Wygląda jakby było inspirowane jednym z teledysków Linkin Park... tam gdzieś im sie pojawiał obrazek z takimi stworami a puxniej gdzieśtam sobie przechodziły ;]. Narazie jest nieźle - czekam na postępy.
kipalol Napisano 27 Styczeń 2007 Autor Napisano 27 Styczeń 2007 dla treningu zrobiłem takie tło do tego... dzieki Janasz_Real Marduk i mant-raz za komentarze !!!
Wojpajek Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Jak dla mnie tło jest za kolorowe i będzie stanowiło zbyt dużą konukrencję dla samego tematu. Ale czekam na dalszą pracę.
kipalol Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Napisano 30 Styczeń 2007 nie jestem biegły w tej sztuce ale cały czas probuje znalezc własciwa technike ..dlatego tez kolejny koncept w tym samym co poprzedni klimacie..prosze okomenty,przepraszam tez za błedy ORT :D POZDRAWIAM
Wojpajek Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 Wywal tą flare świetlną, czy ten blask neonu
miriam Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Został bym przy Twoim szkicu, wydaje mi się że jest to najlepszy pomysł. Pozdrawiam
kipalol Napisano 9 Luty 2007 Autor Napisano 9 Luty 2007 Został bym przy Twoim szkicu, wydaje mi się że jest to najlepszy pomysł. Pozdrawiam ok..tez to przemyslałem... nie pasuje mi w tej pracy ten najmniejszy monstrum w oddali.. co powinienem z nim zrobic aby nie zgubic perspektywy ??
nicponim Napisano 9 Luty 2007 Napisano 9 Luty 2007 zroznicuj je bardziej,walnales 3 pierwsze z przodu tej samej wielkosci,idace obok siebie,nic wiec dziwnego ze ten 4 w oddali wydaje sie "inny". Zrob moze jedno duze bydle na pierwszym planie a reszte mniejsze,znajdujace sie dalej od niego-dzieki temu skupisz sie tylko na pierwszym,w niego wladujesz detal,a reszta oddasz tylko przestrzen. Btw ciekawy pomysl,mnostwo ciekawych rzeczy mozna wyczarowac z tych wielbladow:]
colgatte Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 Podoba mi się pomysł na podejście do tematu, czy inspirowałeś się może sztuką Dalego? Bo jeśli całkiem sam na to wpadłeś, to szacunek jak stąd do Wielkiego Kraba. ;)
kipalol Napisano 11 Luty 2007 Autor Napisano 11 Luty 2007 jeszcze nigdy nie widziałem prac tego artysty.
kipalol Napisano 19 Luty 2007 Autor Napisano 19 Luty 2007 chyba taka małpe wrzuce na 1 szy plan..co myslicie ??
kipalol Napisano 21 Luty 2007 Autor Napisano 21 Luty 2007 małpa idzie do kosza ... prosze ocencie!! pozdrawiam
nicponim Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 te wielbłado-miasto fajnie wyglada,ludzie tylko jakies kanciaste, dorysuj dalszy plan,jakies inne miasta,oddaj przestrzen jakos.tyle
kipalol Napisano 22 Luty 2007 Autor Napisano 22 Luty 2007 nicponim.. dzieki ..a propo ludzi to własnie chciałem zrobic takich kanciastych bo takowe mi sie bardzo podobaja..sa troszq bardziej dynamiczne..a dorysuje tez nastepne miasta w oddali i połacze je tak jakby drutem telekomunikacyjnym:D moze bedzie ok
mant-raz Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 ok prosiles o komentarz, wiec moim zdaniem:]: zmien tych ludzi. pamietaj ze inaczej wygladaja krawedzie ubran a inaczej np. metalowego helmu (sa ostrzejsze). U Ciebie wszystko wytarte gumka daje jednolita ostra krawedz. chlopaki maja racje, ze postacie sa jakies koslawe. niech gorna czesc wielblada nie styka sie koncowka z gora obrazka, mozesz albo zamalowac ten stykajacy sie kawalek kolorem tla albo dowalic konkretniej tego czegos co ma na grzbiecie wielblad - zeby wychodzilo poza kadr. tak jak teraz tworzy sie taki punkt uwagi tam i odciaga uwage :) popracuj nad perspektywa powietrzna, dodaj jakies wielblady w tle i sprobuj cos zrobic zeby byly one bardziej monumentalne (te postacie na pierwszym sa zbyt duze w stosunku do wielblada, albo wielblad ma za mocny walor w stos. do nich :)) uff. na razie tyle. trzeba sie spieszyc, bo zostalo niewiele czasu, mogliby dac tydzien wiecej chyba :)
kipalol Napisano 22 Luty 2007 Autor Napisano 22 Luty 2007 dzieki mant-raz ,sprobuje skorzystac z twoich rad ..tymczasem zostawiam troszq ulepszona wersje... oraz zaplanowałem sobie co jeszcze powinienem zrobic.. ..tak ,tak....... gdyby tak sie nie leniuszyło to nikt nie nazekałby na czas :D Pozdrawiam.... dziekuje za Comenta Rze :D
kipalol Napisano 24 Luty 2007 Autor Napisano 24 Luty 2007 ja juz skonczyłem i wiecej juz w tym nie bede nic robic :P heh no raczej nie wygram ale umiejetnosci troszq podszlifowałem dziekuje za wszystkie komentarze,Ua w poniedziałek do szkoły a tu jeszcze nic nie mam zrobione ;] Pozdrawiam
kipalol Napisano 24 Luty 2007 Autor Napisano 24 Luty 2007 a tu końcowa praca.Jak widac zrezygnowałem z innych miasto stworów. mozna tez to uchwycic tak...
nicponim Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 no fajnie to wyglada jednak ma minusy i to dosc powazne- nie wyglada to na miasto-raczej jakis przemarsz wojska czy czegos takiego na wojne,albo transport cennego ladunku na grzbiecie stwora- tak czy siak słabe z tego miasto. Drugi problem to tytulowe chmury- te zolte to bardziej burza piaskowa, chmury tez dziwnie gdyby wystapily tu, bo sam wielblad ma ok.30-40 metrow wysokosci;/ No ale tak czy siak;] fajnie sie prezentuje,no i niezle postepy zrobiles
kipalol Napisano 24 Luty 2007 Autor Napisano 24 Luty 2007 po prostu taki miałem pomysł na moje miasto w chmurach..byc moze nie przedstawiłem wszystkiego tak jak byc powinno-brak doswiadczenia
ortheza Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 Sadzilem ze sterujesz w tym kierunku co na tym obrazku .... szkoda ze skale zmieniles.
kipalol Napisano 25 Luty 2007 Autor Napisano 25 Luty 2007 no niestety ,,,tak wyszło ze zmieniłem.. moze kiedys to poprawie. w sumie fajny spid zrobiłes :D pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi