Napisano 24 Styczeń 200718 l no to ja bede 3 ci ;p taki szybcior ..i bardzo prosze okomenty ..itp koncowa praca!
Napisano 24 Styczeń 200718 l NICE...troszkę mi przypomina czarnego ludka, który niesie na plecach katedre. ;). Czy oto chodziło? :)
Napisano 24 Styczeń 200718 l Autor tak własnie..mam zamiar zrobic mu jeszcze taki komin na głowie heh ..i dorobic bardzo długie nogi....a moze zrobie ich wiecej..nogi musza byc długie bo to ma w koncu byc miasto w chmurach nie wiem czy mi sie uda!
Napisano 27 Styczeń 200718 l swietny ten koncept olowkowy! extra pomysl. zrob co w Twojej mocy, zeby to ladnie namalowac...trzymam kciuki, powodzenia!
Napisano 27 Styczeń 200718 l Wygląda jakby było inspirowane jednym z teledysków Linkin Park... tam gdzieś im sie pojawiał obrazek z takimi stworami a puxniej gdzieśtam sobie przechodziły ;]. Narazie jest nieźle - czekam na postępy.
Napisano 27 Styczeń 200718 l Autor dla treningu zrobiłem takie tło do tego... dzieki Janasz_Real Marduk i mant-raz za komentarze !!!
Napisano 27 Styczeń 200718 l Jak dla mnie tło jest za kolorowe i będzie stanowiło zbyt dużą konukrencję dla samego tematu. Ale czekam na dalszą pracę.
Napisano 30 Styczeń 200718 l Autor nie jestem biegły w tej sztuce ale cały czas probuje znalezc własciwa technike ..dlatego tez kolejny koncept w tym samym co poprzedni klimacie..prosze okomenty,przepraszam tez za błedy ORT :D POZDRAWIAM
Napisano 31 Styczeń 200718 l Został bym przy Twoim szkicu, wydaje mi się że jest to najlepszy pomysł. Pozdrawiam
Napisano 9 Luty 200718 l Autor Został bym przy Twoim szkicu, wydaje mi się że jest to najlepszy pomysł. Pozdrawiam ok..tez to przemyslałem... nie pasuje mi w tej pracy ten najmniejszy monstrum w oddali.. co powinienem z nim zrobic aby nie zgubic perspektywy ??
Napisano 9 Luty 200718 l zroznicuj je bardziej,walnales 3 pierwsze z przodu tej samej wielkosci,idace obok siebie,nic wiec dziwnego ze ten 4 w oddali wydaje sie "inny". Zrob moze jedno duze bydle na pierwszym planie a reszte mniejsze,znajdujace sie dalej od niego-dzieki temu skupisz sie tylko na pierwszym,w niego wladujesz detal,a reszta oddasz tylko przestrzen. Btw ciekawy pomysl,mnostwo ciekawych rzeczy mozna wyczarowac z tych wielbladow:]
Napisano 11 Luty 200718 l Podoba mi się pomysł na podejście do tematu, czy inspirowałeś się może sztuką Dalego? Bo jeśli całkiem sam na to wpadłeś, to szacunek jak stąd do Wielkiego Kraba. ;)
Napisano 22 Luty 200718 l te wielbłado-miasto fajnie wyglada,ludzie tylko jakies kanciaste, dorysuj dalszy plan,jakies inne miasta,oddaj przestrzen jakos.tyle
Napisano 22 Luty 200718 l Autor nicponim.. dzieki ..a propo ludzi to własnie chciałem zrobic takich kanciastych bo takowe mi sie bardzo podobaja..sa troszq bardziej dynamiczne..a dorysuje tez nastepne miasta w oddali i połacze je tak jakby drutem telekomunikacyjnym:D moze bedzie ok
Napisano 22 Luty 200718 l ok prosiles o komentarz, wiec moim zdaniem:]: zmien tych ludzi. pamietaj ze inaczej wygladaja krawedzie ubran a inaczej np. metalowego helmu (sa ostrzejsze). U Ciebie wszystko wytarte gumka daje jednolita ostra krawedz. chlopaki maja racje, ze postacie sa jakies koslawe. niech gorna czesc wielblada nie styka sie koncowka z gora obrazka, mozesz albo zamalowac ten stykajacy sie kawalek kolorem tla albo dowalic konkretniej tego czegos co ma na grzbiecie wielblad - zeby wychodzilo poza kadr. tak jak teraz tworzy sie taki punkt uwagi tam i odciaga uwage :) popracuj nad perspektywa powietrzna, dodaj jakies wielblady w tle i sprobuj cos zrobic zeby byly one bardziej monumentalne (te postacie na pierwszym sa zbyt duze w stosunku do wielblada, albo wielblad ma za mocny walor w stos. do nich :)) uff. na razie tyle. trzeba sie spieszyc, bo zostalo niewiele czasu, mogliby dac tydzien wiecej chyba :)
Napisano 22 Luty 200718 l Autor dzieki mant-raz ,sprobuje skorzystac z twoich rad ..tymczasem zostawiam troszq ulepszona wersje... oraz zaplanowałem sobie co jeszcze powinienem zrobic.. ..tak ,tak....... gdyby tak sie nie leniuszyło to nikt nie nazekałby na czas :D Pozdrawiam.... dziekuje za Comenta Rze :D
Napisano 24 Luty 200718 l Autor ja juz skonczyłem i wiecej juz w tym nie bede nic robic :P heh no raczej nie wygram ale umiejetnosci troszq podszlifowałem dziekuje za wszystkie komentarze,Ua w poniedziałek do szkoły a tu jeszcze nic nie mam zrobione ;] Pozdrawiam
Napisano 24 Luty 200718 l Autor a tu końcowa praca.Jak widac zrezygnowałem z innych miasto stworów. mozna tez to uchwycic tak...
Napisano 24 Luty 200718 l no fajnie to wyglada jednak ma minusy i to dosc powazne- nie wyglada to na miasto-raczej jakis przemarsz wojska czy czegos takiego na wojne,albo transport cennego ladunku na grzbiecie stwora- tak czy siak słabe z tego miasto. Drugi problem to tytulowe chmury- te zolte to bardziej burza piaskowa, chmury tez dziwnie gdyby wystapily tu, bo sam wielblad ma ok.30-40 metrow wysokosci;/ No ale tak czy siak;] fajnie sie prezentuje,no i niezle postepy zrobiles
Napisano 24 Luty 200718 l Autor po prostu taki miałem pomysł na moje miasto w chmurach..byc moze nie przedstawiłem wszystkiego tak jak byc powinno-brak doswiadczenia
Napisano 24 Luty 200718 l Sadzilem ze sterujesz w tym kierunku co na tym obrazku .... szkoda ze skale zmieniles.
Napisano 25 Luty 200718 l Autor no niestety ,,,tak wyszło ze zmieniłem.. moze kiedys to poprawie. w sumie fajny spid zrobiłes :D pozdrawiam