Napisano 25 Styczeń 200718 l Witam Kolejny concept by me... tym razem wielkiego robota... Kto zgadnie co mnie zainspirowalo dostanie cukierka ;) wersja 1600x1200: http://www.digart.pl/praca/641957/Nauraton_Frame.html pozdrawiam
Napisano 25 Styczeń 200718 l Bardzo fajny koncept. Very cool ;) Troszke mi Evangeliona mi przypomina.
Napisano 25 Styczeń 200718 l Kseronarogu zapoznaj się ze zmianami w regulaminie działu 2D i zmień nazwę wątku na właściwy :) Pozdrawiam tweety [edit] tak, dzięki za zmianę :)
Napisano 25 Styczeń 200718 l nom koncepcik mi sie też podoba, co to za materiał (bo taki plastikowy troszki sie wydaje)
Napisano 25 Styczeń 200718 l ksztalty - **********, swietny projekt. co do wykonania znasz moje zdanie :)
Napisano 27 Styczeń 200718 l Autor ten material to tzw: "candy chrome" - lubie ten plastikowy metal w techach wszelkiego rodzaju... wiem ze wiekszosc to razi ale nic na to nie poradze... wiekszosc "mechanizmow" w sf robie wlasnie tak^^
Napisano 27 Styczeń 200718 l bardzo ladne, ale jesli chodzi o metode jaka to robisz to ciesz sie ze czasy, gdy mogles zostac spalony na stosie bo jakies gremium tak ustalilo dawno minely :p
Napisano 10 Luty 200718 l ciekawa pracka, ale kręgosłup powinien być chyba troszke bardziej z tyłu. :P przyznam że zawsze miałem problemy ze stworzeniem metalicznych powierzchni