Veemo Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Witam. Całość była zrobiona w Softimage|XSI i Photosop'ie. Renderer to Mental Ray oczywiście. C&C're welcome, jak to się mówi. :) Pozdrawiam.
mirach Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 Oj nie widac tego mentala, w zasadzie to ani cieni ani GI nie widac... Jak dla mnie oswietlenie lezy strasznie, ja bym to jednak przerzucil do WIPa i popracowal jeszcze troszke bo moze wyjsc niezla scenka, a tak wyglada strasznie plasko i nieciekawie. pozdrawiam Mirach
Orangegraphics Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 3 razy słabsze multiplety w światłach dać, więcej detali, jakiś zmiany, jakieś śmieci, i biel a nie żółć na koniec dać:D
Veemo Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Napisano 25 Styczeń 2007 Dzięki za komentarze, postanowiłem poprawę. :) Chciałem dodać, na swoją obronę, że praca ta powstała w celu nauki teksturowania i malowania tekstur, czyli wszystkie tekstury namalowałem sam i są to równocześnie moje pierwsze eksperymenty w tej dziedzinie. Nie skupiałem się w ogóle na modelu. Faktycznie, oświetlenie i render zepsute, ale to mental, a jego nauka jest bardzo ciężka.
Rekomendowane odpowiedzi