KLICEK Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 sympathetic zwycięzcą siódmej edycji speedu3d tygodnia ! : Gratulacje i proszę o założenie nowego wątku z tematem kolejnego speeda "Tygodniowy Speed3d- sesja 8" Dzieki i pozdrawiam link do wątku z sondą : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=35053 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczek Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Gratulacje wygranej! Z niecierpliwością oczekuję nowego tematu na speeda,ciekawe czy tylko znajdę czas na wzięcie udziału... Jestem za wykreśleniem sesji ze studiów:P :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Przyłączam się do gratulacji, wymyśl jakiś ciekawy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Przyłączam się również do gratulacji, choć uważam że znowu wygrał render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Piksar, popieram. Niemniej jdnak model niezły i gratulacje się należą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paper_nr1 Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Witam :) Gratuluję wygranej :) packa (dłoń) ładna i częściowo zgadzam się z pikSar'em. Render może nie wygrał ale w zwycięstwie sporo pomógł. Czekam na kolejnego speed'a :) może tym razem uda mi się zdobyć jakiś głos ;p Jeśli można coś zasugerować to na temat kolejnego szybciora proponuję modelowanie sphere'a ;p to mi dosyć wychodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 dzieki pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 piksar sie nie zgadzam :) wedlug mnie model najladniejszy byly jeszcze ladne dwa (wachalem sie) ale ten byl najladniejszy :) choc wachalem sie gdyz te zyly sa za ostre i psuja efekt ale luknalem jak zrobione i widze ze wystarczy lekko przesunac vertexy aby bylo super :) szczegol jest model dobry :budowa" dloni tez :) ogolnie super :) adek tez zrobil ladna dlon :) a render nie jest taki dobry bo tlo nie pasuje do modelu :) pozdro i gratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Moim zdaniem przedstawienie tego modelu mialo duze znaczenie. A moze poprostu to model zdeklasowal wszystkie inne i dlatego ludzie z forum - w wiekszosci znajacy sie na modelowaniu tak zaglosowali, bo chyba wiadomo ze w speedmodelingu nie ocenia sie renderow/materialow etc. tylko sam model(tylko jak tu oceniac cos co jest pokazane tylko z jednej strony?). Jesli tak nie bylo to pracka powinna byc w speed renderingu o_0 W kazdym razie gratuluje wygranej sympathetic! Wybierz jakis fajny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 gratuluje wygranej, dziwi mnie tylko że wygrywa model przedstawiony częściowo, jednak oprawiony w ładną ramke i wyrenderowany kłóci się to ze speed modelingiem bo dochodzi composing i rendering a w końcu lódzki mózg jest taki, że w większości wypadków wybierze kupe zapakowaną w kolorowy papierek a batonika w szarym papierku palcem nie dotknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 a w końcu lódzki mózg jest taki, że w większości wypadków wybierze kupe zapakowaną w kolorowy papierek a batonika w szarym papierku palcem nie dotknie... bez przesady............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 Model reki dobry, ale wg mnie nie najlepszy. Otoz model zostal przedstawiony z jednej strony, pewnie dlatego dosyc szczegolowa gora kosztem wewnetrznej strony dloni:P Ale jakby nie bylo praca jedna z lepszych, wygrala i za to naleza sie gratulacje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 hehe oj Panowie Panowie, jest tylko jeden render reszta to screeny, malo wrzucilem, bo to na szybko wszystko, miedzy inna robota, poza tym kazdy wrzucal render wiec szanse rowne, zreszta czy wygral render ? z tego co czytam to np podobal sie detal modelu, dziwnie na to spogladacie :), ja sie tam nie przejmuje jestem zadowolony z wlasnego modelu, poziom innych tez dobry, "wyluzujcie" troszke. Cta jakis Ty madry :). pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 przesada była zamierzona w celu zobrazowania działania psychiki :P model zwycięzcy w żadnym razie nie jest byle jaki, a reszta super, poprostu jestem na 100% pewien że dzięki ładnemu przedstawieniu go zyskał więcej głosów niż dałby dylko screeny z viewportu, niemniej jak wspomniałem nie twierdze że wygrana się Tobie sympathetic nie należy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi