Napisano 30 Styczeń 200718 l Jeśli ktoś chce popełnić samobójstwo, z braku perspektyw.... ... "bo wszystko już było, punk is death and no future", niech poczeka do 9 marca i pójdzie do IMAXa (ewentulanie do zwykłego kina). Zobaczyć Rzym i umrzeć, się przedawniło, teraz przed śmiercią warto zobaczyć 300 ! http://www.comingsoon.net/films.php?id=12330 oficjalna strona filmu : http://300themovie.warnerbros.com/ .
Napisano 30 Styczeń 200718 l Zobaczyć Rzym i umrzeć, się przedawniło, teraz przed śmiercią warto zobaczyć 300 ! . yyy... żeby się jeszcze bardziej dobić? to proponuję dodać do repertuaru Dlaczego nie! Równie tandetnie :*
Napisano 30 Styczeń 200718 l tja, super grafika. BTW: Starożytni Grecy z ciemnymi włosami, khie khie khie A Persowie to brzydkie świnie, a nie ludzie.
Napisano 30 Styczeń 200718 l Co za jakis genialny polski tlumacz znowu tlumaczyl tytul? Jakies niespelnione tworcze ambicje drzemia w naszych tlumaczach... zawsze musza cos dodac od siebie.
Napisano 30 Styczeń 200718 l Chalek, to jest zgodne z ustawą o alkocholu. Polak mówiący "idę na 300" wymawia dźwiękowo to zdanie w formie :"ide na czysta". I niby nic ale jednak powstaje mały problem. Ponad 3/4 Polaków zrozumie: "ide na czystą" :]
Napisano 30 Styczeń 200718 l "fylm opowiada historie czystu kolesi co sie uparli" - normalnei jak humor zeszytow :)
Napisano 30 Styczeń 200718 l Dla mnie miecie film i na pewno pojde nawet jak będzie w imaxie to chyba TEN lepiej oglądnąć na plaskim
Napisano 31 Styczeń 200718 l Chalek, to jest zgodne z ustawą o alkocholu. Polak mówiący "idę na 300" wymawia dźwiękowo to zdanie w formie :"ide na czysta". I niby nic ale jednak powstaje mały problem. Ponad 3/4 Polaków zrozumie: "ide na czystą" :] No to kiedy idemy :P? btw. Juz bylo troche watkow na temat tego filmu, wiec nie rozumie.
Napisano 31 Styczeń 200718 l Autor 300 będzie w Imaxie w 3D??? Wytwórnia filmowa Warner Brothers zapowiedziała, że nadchodząca super produkcja pod tytułem "300", pojawi się jednocześnie na ekranach kin IMAX i konwencjonalnych sal kinowych. Premiera odbędzie się 9 marca bieżącego roku. Co za jakis genialny polski tlumacz znowu tlumaczyl tytul? ... Bywają też czasem dobre tłumaczenia np:"Buntownik z wyboru", gdzie angielski tytuł przy tym to wielka nijakość, nicość i nidobro ;] Przy dobrych wiatrach, jade z WRO do Katowic, ktoś jeszcze zamierza ? ...opcja druga najazd na Berlin: Uroczysta premiera najnowszego dzieła Zacka Snydera - "300", odbędzie się na rozpoczynającym się 8 lutego 57 Międzynarodowym Festwalu Filmowym w Berlinie
Napisano 31 Styczeń 200718 l Tak było by super z ich dubbingiem "Die Drei Hundert". Nawet fikoły dubbingują Ja, jA, schnell, er ist soo gros!)