Yano Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Witam Kupiłem sobie ostatnio tablecik Wacom Volito2. Wcześniej miałem Pentagram o'penXL, ale padł niestety :( Tak więc postanowiłem przetestować nową zabawkę. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Mimo że powierzchnia robocza mniejsza, to dokładność o niebo lepsza niż w Pentagramie! A w ogóle to pierwsza moja praca tego typu - wcześniej tabletu używałem tylko do robiena textur, i to sporadycznie. Tulipanki zrobiłem dla mej lubej :) Co myślicie??
Gość obo Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 Dla mnie super :) Lubej chyba też się podobało?
Yano Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Napisano 31 Styczeń 2007 heh, no tak sie jej spodobało, że chce to wydrukować w wielkości plakatu i powiesić w pokoju :D hehe
dariusz Napisano 1 Luty 2007 Napisano 1 Luty 2007 Wcześniej miałem Pentagram o'penXL, ale padł niestety :( chyba na szczęście;) bardzo mi się podobają, malowałeś ze zdjęcia?
Yano Napisano 1 Luty 2007 Autor Napisano 1 Luty 2007 hehe, racja Dariusz - raczej na szczęście ;) Tak, malowałem na podstawie malutkiego zdjęcia, które załączam:
Rekomendowane odpowiedzi