elmozaur Napisano 1 Luty 2007 Napisano 1 Luty 2007 Witajcie. Ze strony softimage pobralem XSI6. Zainstalowalem, odpalilem server licencji jako trial wszystko poszlo ok, TYLKO program sie nie chce uruchomic. Po uruchomieniu pokazuje sie ekran powitalny XSI i request z errorem "Failed to save scene before system failure". Komp na ktorym postawilem XSI to P4 3.0 , 1gb ram i duzo wolnego miejsca, system WinXPsp2 dziekuje i pozdrawiam Grzechu
goral Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 Witajcie. Ze strony softimage pobralem XSI6. Zainstalowalem, odpalilem server licencji jako trial wszystko poszlo ok, TYLKO program sie nie chce uruchomic. Po uruchomieniu pokazuje sie ekran powitalny XSI i request z errorem "Failed to save scene before system failure". Komp na ktorym postawilem XSI to P4 3.0 , 1gb ram i duzo wolnego miejsca, system WinXPsp2 dziekuje i pozdrawiam Grzechu spróbuj zainstalować jeszcze raz-sam program. Softimage czasem robi takie błedy po instalacji i czasem reinstalka pomaga..
elmozaur Napisano 4 Luty 2007 Autor Napisano 4 Luty 2007 instalowalem go chyba 10 razy i nic zawsze to samo. Po instalacji i uruchomieniu licencji program uruchamia sie do momentu wyboru trybu nawigacji po wybraniu error. juz nie wiem co mozna z tym zrobic
goral Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 Niektórzy moi koledzy przeinstalowywali też system i wtedy śmigał....
Muminek Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 Instaluje wersję 5.1 Wszystko ok a ż do momentu gdy chce to uruchomić (no dobra instalka się wlecze jak nie wiem) Startuje z paska skrótów i pic wywala błąd tylko że nie podaje jaki. Po odpalenie z docelowej lokalizacji okazuje się że brakuje pliku ilcor10.dll Z tego co się na razie wywiedziałem z netu lepiej go do win22 na siłę nie wpychać. Kolejna reinstalka nie pomaga co robić.
wisnia37 Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Tez miałem problem z uruchomieniem. Okazało się że firewall (zonealarm) blokował XSI. Masz jakiegoś firewalla to go wyłącz.
Rekomendowane odpowiedzi