Napisano 2 Luty 200718 l Witam w minibitwie :) Zaczęło sie od buta, później do tego buta poszukałem na necie postaci i wybór padł na Viviego :P Oto mój gniot: Pozdrawiam i życzę powodzenia konkurentom :) [ATTACH]41962[/ATTACH]
Napisano 2 Luty 200718 l popraw troszkę czapkę by była tak jak na koncepcie z miniaturki i będzie git
Napisano 4 Luty 200718 l Autor Skończyłem Viviego :) Jest kilka niedociągnięć, ale nie chce mi się go dalej robić :P Jeżeli sie nie wyświetla, to dajcie znać
Napisano 5 Luty 200718 l Autor Dziękuje za słowa uznania :) Matti - texturke prawie sam malowałem w photoshopie. Prawie, bo klamrę od paska i sznurki przy kamizelce skopiowałem z jakiegoś rendera. Pomocne było wyrenderowanie UVW Template i plugin psd-manager :) Pozdrawiam
Napisano 5 Luty 200718 l Hehe, kochany Vivi ;) Moja ulubiona postac w tej czesci FF. Bardzo fajnie, chociaz przyznaje, ze glowa wydaje sie jakby mniejsza niz powinna. Grats i pozdro :)
Napisano 14 Luty 200718 l Autor Jednak trochę przy vivim pogrzebałem, ale to już na pewno finalna wersja. Pozdrawiam