voyager Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 Witam w minibitwie :) Zaczęło sie od buta, później do tego buta poszukałem na necie postaci i wybór padł na Viviego :P Oto mój gniot: Pozdrawiam i życzę powodzenia konkurentom :) [ATTACH]41962[/ATTACH]
Ardeni Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 popraw troszkę czapkę by była tak jak na koncepcie z miniaturki i będzie git
voyager Napisano 4 Luty 2007 Autor Napisano 4 Luty 2007 Skończyłem Viviego :) Jest kilka niedociągnięć, ale nie chce mi się go dalej robić :P Jeżeli sie nie wyświetla, to dajcie znać
Ardeni Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 łee no qrde ładniusie to wyszło, bardzo piknie, serio
Kuba Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 Rewelacja!Świetny modelik. No i teksturka pasuje jak ulał ;)
Matti Napisano 4 Luty 2007 Napisano 4 Luty 2007 no cudo:] recznie texture malowales? jak tak to wypas.
giorgione Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 co tu dużo mówić - pikna robota - wygląda imponująco:D
voyager Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 Dziękuje za słowa uznania :) Matti - texturke prawie sam malowałem w photoshopie. Prawie, bo klamrę od paska i sznurki przy kamizelce skopiowałem z jakiegoś rendera. Pomocne było wyrenderowanie UVW Template i plugin psd-manager :) Pozdrawiam
Reanimator Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 Hehe, kochany Vivi ;) Moja ulubiona postac w tej czesci FF. Bardzo fajnie, chociaz przyznaje, ze glowa wydaje sie jakby mniejsza niz powinna. Grats i pozdro :)
hcpiter Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 super wyszło ! gratulacje naprawde git szczegolnie texturki :)
voyager Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 Jednak trochę przy vivim pogrzebałem, ale to już na pewno finalna wersja. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi