Andree Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 Ostatnio popełniłem coś takiego :) http://www.deviantart.com/view/3586241/ Sorka ze tu nie daje ,ale to ma ponad 300 kilo , a zalacznik 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 A to czemu az tyle, kompresja nie dziala:)? z powodzeniem moglbys sie w limicie zmiescic bez szczegolnej straty jakosci, nie mowiac o tym ze praca nie musi miec az 1024x768 wielkosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 26 Październik 2003 Autor Share Napisano 26 Październik 2003 wole dawac bez kompresji ,a poza tym to jest jako ukonczona praca do mojej galerii na DA ,a tam nie daje skompresowanych (zreszta nie widzialem zeby ktos tam takie dawal) No i nie ma sensu tutaj jeszcze raz zamieszczac i niepotrzebnie miejsca zajmowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 jesli o mnie chodzi to nie podoba mi sie to ze liście mają identyczną teksturę. Fajne Klepki. Nie podoba mi się też materiał róży. ani to metal ani beton ani nie wiem co. Może taki był twój pomysł i od początku to tak miało wygląć. Jeśli tak to ok, ale liście bym troche zróżnicował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 27 Październik 2003 Autor Share Napisano 27 Październik 2003 roza jest porcelanowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 Slodkie to i troszke tematyka oklepana ( zeby nie uzyc slowa \'kicz\') wykonanie takie sobie, kompozycyjnie nie zaciekawe, tekstura klepek domyslna maksowa, a porcelanowosci rozy nie czuc zabardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 ja powiem ze roza to mi sie podoba z tej pracy najbardziej. liscie sa koszmarnie sztuczne i wszystkie takie same:( z kompozycja faktycznie tez mogloby byc lepiej. ogolnie wydaje mi sie ze nie jest bardzo zle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 30 Październik 2003 Autor Share Napisano 30 Październik 2003 spoko,dzieki za komentarze dzisiaj popracuje nad poprawieniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 30 Październik 2003 Autor Share Napisano 30 Październik 2003 moze tak lepiej sie prezentuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 31 Październik 2003 Autor Share Napisano 31 Październik 2003 dzieki za uwagi,dzisiaj bede sie dalej bawil :) przesiadlem sie na vraya i nie zbyt jeszcze go kapisze,ale cos tam pokombinuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Rzadko to mówie: KICHA... :) pracka zupelnie mi sie niepodoba. ani kompozycja, ani pomysl, ani NIC... sorry za szczerosc, pamietaj ze to tylko JA tak mysle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Niestety to jeden z tych przykladow kiedy pewnie calkiem niezly zamysl w glowie okazuje sie byc po zrenderowaniu troche do bani... zawiodla kompozycja, oswietlenie i niepotrzebne (zreszta slabo wykonane dodatki - liscie ) Musze przyznac ze pomysl stalowej (chromowanej) rozy na betonowych plytach nie jest zly tylko przed rozpoczeciem pracy warto wykonac kilka szkicow zwyklym olowkiem na prawdziwym papierze odstawic je na kilka dni a nastepnie znowu do nich wroci zastanawiajac sie nad kompozycja i ogolnym klimatem pracy. Dzieki temu unikniemy nieprzyjemnych sytuacji gdy z jakiegos nie dokonca sprecyzowanego pomyslu za rzadna cene nie chce wyjsc zadowalajacy Pozdrawiam ! P.S. pomysl o bardziej zaawansowanym renderze np. Brazil\'u :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi