Snake5 Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Mam mały problem nie wiem jak przesunąć suwak jakiegoś elementu w inne miejsce, jeśli można go przesunąć to powiedzcie jak, przedstawiam screna o co mi dokładniej chodzi. Nazwałem ten element suwakiem bo nie wiem jak go nazwać. http://img69.imageshack.us/img69/2718/problemor3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 hierarchy-->pivot point Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 w command panelu (ten duży po prawej :) ), w zakładce "hierarchy" wybierz "affect pivot only", będziesz mógł przesuwać sam środek transformacji obiektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake5 Napisano 3 Luty 2007 Autor Share Napisano 3 Luty 2007 Wielkie dzięki już mam ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi