Cozmo Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Witam Mam takie małe pytanko. Od dłuższego czasu szukam szkiców postaci (potrzebne do modelowania) coś ala postacie z gier rpg czyli magowie, rycerze, trole i inne stwory czy postacie magicznie poprawne i nie :D tak samo i wyposażenie typu miecze, łuki, kusze, stafy i takie tam. Jak by ktoś miał jakieś adresy do stronek z takimi rzeczami niech wrzuci, będę wdzięczny. Pozdrawiam Cozmo
darkelf Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 ehh z wyobrazni ;d... a tak na serio, to poszukaj w cg, galeria 2d... tam czesto mowia o jakis takich stronach :)...
Cozmo Napisano 28 Październik 2003 Autor Napisano 28 Październik 2003 Thx !! :D, fajne te gadżety tylko coś bardzo drogawe, mimo to może ściągnę z nich coś i wymodeluję coś swojego, jeszcze raz dzięki :P Pozdrawiam Cozmo
Lestat Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 jesli Cie dalej to interesuje i szukasz jakis ciekawych rysunków to daj mi znac na [email protected] podaj adres i pochwal sie nad czym aktualnie pracujesz a moze Ci coś podeślę nara... [piwo]
Rtsd2 Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 Uuuu bedzie kolejna gra Rpg?? jesli tak to napisz cos wiecej...ja zajmuje sie qestami...do Rpg...aktualnie mam zajecie ale moge cos pomuc...podrzucic jakies pomysły do postaci itp.
Rekomendowane odpowiedzi