Chalek Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 Wrzucam making of mojej ostatniej pracy Teleportacja. Zarowno praca jak i making of zrobione dla 3DTotal/Zoo Publishing. Making of ukaze sie w lutowym numerze 3DCreative Magazine. Z wiadomych przyczyn tekst jest w jezyku angielskim. PDF jest do sciagniecia tutaj Jest to making of a nie klasyczny tutorial, wiec nie ma tu jakos bardzo wiele super konkretnych trikow, ale mam nadzieje, ze sie komus przyda. 2
oltarz Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 Bardzo fajny making of, profesjonalna robota, szkoda ze tylko w jezyku ang. pozdro oltarz
Chalek Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 Duzo obrazkow jest, wiec skumac mozna, ten angielski tez nie jakis bardzo skomplikowany, wiec chyba do lykniecia mam nadzieje ;) 1
mirach Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 świetny ten making, mi w tym momencie bardzo sie przydaje takie cośik zeby widziec jak ktoś zrobił i powie o tym więcej niż "nałożyłem textury". Dzieki i + :)
Chalek Napisano 5 Luty 2007 Autor Napisano 5 Luty 2007 mi w tym momencie bardzo sie przydaje takie cośik zeby widziec jak ktoś zrobił i powie o tym więcej niż "nałożyłem textury". Oczywiscie jesli ktos ma jakiekolwiek pytania, cos jest niezbyt jasne, wymaga wyjasnienia, uzupelnienia, albo po prostu czegos nie widac na obrazku (troche screeny pozmniejszali niestety), to chetnie sie do czegos przydam. 1
chveti Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 Te avatary to nie przypadek ;> ? Sympatyczny making-of. Dałbym Ci plus ale pisze mi, że nie mogę :/
mt Napisano 5 Luty 2007 Napisano 5 Luty 2007 a tak marudzil...;) dobrze, dobrze, bozia w dzieciach wynagrodzi;) hrhr pozdr
Chalek Napisano 6 Luty 2007 Autor Napisano 6 Luty 2007 Te avatary to nie przypadek ;> ? hehe, nie, nie przypadek.... :) mt: no marudzilem, ale sie udalo.
Rekomendowane odpowiedzi