Anonymous Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Czesc! Mam jakas dziwna wersje 3dsmaxa pod ktora neima tutoriali :( mozecie mi cos o niej napisac?? http://dzzem.republika.pl/max.jpg
Max Schreck Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Wejdź w \"Help\"->\"About 3ds max\" i będziesz wiedział.
VGT Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Nie jest dziwna, raczej starsza. Taki wygląd miał MAX 2.0 (większe ikonki charakterystyczne dla dzisiejszych wersji pojawiły się w 3.0). Ale może to byc wersja starsza niż 2.0, gdyż dopiero od tej się z MAX\'em zaznajomiłem. Ikonki daje się rozpoznać, więc tutki powinny działać, co najwyżej możesz nie mieć niektórych opcji, modyfikacji, narzędzi.
Bacry Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Dobre sobie. Co najwyżej. Zdaje się, że w tej wersji jeszcze nie było editpoly, uvwunwrap, symetry itp.... Lista jest naprawdę długa.
VGT Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 heh, faktycznie \"co najwyżej\" nie oddaje za bardzo braków tej wersji. [lol] źle to ująłem :|
Rekomendowane odpowiedzi