CzAk1 Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Pomyslałem, że może tez coś dodam od siebie. Narazie modelik..może jutro zdąże zrobić texturki. Pozdrawiam. CzAki
ledyr Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 trudny obekt sobie wybrałes, robiłem go kiedys to wiem ale w sumie z 400 trisami nie bedzie az tak skomplikowany ale póki co twój obcy wygląda jak obcy z waltera melona :D powodzenia
CzAk1 Napisano 7 Luty 2007 Autor Napisano 7 Luty 2007 ... póki co twój obcy wygląda jak obcy z waltera melona :D Z czego? o_O Dzięki za słowa zahrzewające do walki;] Najpierw chciałem zrobić Vincenta z FF ale mamy już Clouda i Viv'a...to zrezygnowałem ;P
Vorek Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 ile trisów ma ten model? wydaje mi się że można by gdzieniegdzie trochę zaoszczędzić, np. na ramionach czy dłoniach. Powodzenia !
CzAk1 Napisano 7 Luty 2007 Autor Napisano 7 Luty 2007 Vorek nie martw sie...Model mieści się w limicie. Jeszcze się nawet zastanawiam czy czegoś nie podać;] Ale usunąć też mogę.
ledyr Napisano 7 Luty 2007 Napisano 7 Luty 2007 Z czego? o_O taka bajka kiedyś leciała:d nevermind :)
CzAk1 Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 No cóz...ja miałem zrobić teksturki "jutro" i jakoś mi nie wyszło. Już raczej nie dam rady...natłok zajęć, nauki konkretnie, mnie przywalił (matura...wiadomo;/) no i nie stety nie jestem w stanie dokończyć Obcego. Dokończe go kiedy ińdziej...w wolnej chwili. Krótko mówiąc wycofuję się z Bitwy.;] Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi