Napisano 6 Luty 200718 l Pomyslałem, że może tez coś dodam od siebie. Narazie modelik..może jutro zdąże zrobić texturki. Pozdrawiam. CzAki
Napisano 7 Luty 200718 l trudny obekt sobie wybrałes, robiłem go kiedys to wiem ale w sumie z 400 trisami nie bedzie az tak skomplikowany ale póki co twój obcy wygląda jak obcy z waltera melona :D powodzenia
Napisano 7 Luty 200718 l Autor ... póki co twój obcy wygląda jak obcy z waltera melona :D Z czego? o_O Dzięki za słowa zahrzewające do walki;] Najpierw chciałem zrobić Vincenta z FF ale mamy już Clouda i Viv'a...to zrezygnowałem ;P
Napisano 7 Luty 200718 l ile trisów ma ten model? wydaje mi się że można by gdzieniegdzie trochę zaoszczędzić, np. na ramionach czy dłoniach. Powodzenia !
Napisano 7 Luty 200718 l Autor Vorek nie martw sie...Model mieści się w limicie. Jeszcze się nawet zastanawiam czy czegoś nie podać;] Ale usunąć też mogę.
Napisano 14 Luty 200718 l Autor No cóz...ja miałem zrobić teksturki "jutro" i jakoś mi nie wyszło. Już raczej nie dam rady...natłok zajęć, nauki konkretnie, mnie przywalił (matura...wiadomo;/) no i nie stety nie jestem w stanie dokończyć Obcego. Dokończe go kiedy ińdziej...w wolnej chwili. Krótko mówiąc wycofuję się z Bitwy.;] Pozdro