Napisano 8 Luty 200718 l Oto link http://fotka.iplaneta.info/uploads2/97b653b870.jpg logo jest domyslne Prosze o ocenke
Napisano 8 Luty 200718 l Nie wiem, po co prosisz o oceny, jeśli i tak ich nie słuchasz... Już przy poprzednich layoutach pisaliłem ja i inni, żebyś wybrał dominujące kolory i pod nie zrobił cały layout, a ty znowu robisz taką choinke (imo tu jest najgorsze zestawienie kolorów z wszystkich co pokazałeś)\
Napisano 8 Luty 200718 l Spójne :P Jeżeli cała strona jest utrzymana w ciemnej tonacji, to kolor kontrastowy może być czerwony + złoty dla rolloverów (o taki np. R252 G182 B31), a ty fundujesz czerwony + paskudny żarówkowy zielony + jeszcze pakudniejszy żarówkowy cyjan
Napisano 8 Luty 200718 l Autor jaki tam paskudny :P jutro cos pokombinuje :) i dam ze 4 wersje dobranoc
Napisano 8 Luty 200718 l przyciski w menu powinny miec ta sama szerokość przesun warstwe z komputerami pod tą gdzie masz menu, bo tam cień pada jakieś kropeczki stosujesz, ciapki, linie - 90% nie potrzebnie jakbys jeszcze z godzinke nad tym pomyślał to nie potrzebne by były kolejne 4 wersje