Napisano 8 Luty 200718 l Praca wykonana pół roku temu na konkurs, którego celem było zaprojektowanie wizerunku głównej bohaterki cyklu grafik do portalu kobiecego. Dziewczyna miała być taka, „jaką każda z nas chciała by być”. Innymi słowy elegancka, powabna, pełna wdzięku i radości z życia. Kanon grafiki miał być podobny do kanonu ilustracji czasopisma „Cosmopolitan”, tyle, że nie aż tak przerysowany. Praca trafiła do ścisłego finału. Grafika wykonana oczywiście w Corelu.
Napisano 8 Luty 200718 l generalnie to ladne, tylko wlosy sa troszeczku dziwne a konkretnie ten blysk :) ciekawa kolorystyka tla, ale skora dziewczyny mogla by miec troszeczke inny kolorek ;) zbyt rozowa mi sie wydaje pozdro
Napisano 9 Luty 200718 l Autor Czemu słaby? Mnie się podoba, uważam, że zachowałem kanon i pełnię wyrazu.
Napisano 12 Luty 200718 l blysk na wlosach zupelnie chybiony, proporcje moglyby byc lepsze, jej lewa noga niezrozumiale ulozona w stosunku do bioder (kosc w udzie musialaby sie nieprawdopodobnie wygiac), byc moze dlatego dboot uznal, ze to "slaby wektor" ?:)
Napisano 13 Luty 200718 l Podstawa krzsła jakby miała wypaczoną perspektywę :p Pracka bardzo ładna - świetna kolorystyka.