huzdebos Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 witka, w piątek zacząłem dłubać, na razie tyle jest. Dla lubiących wytykać błędy w detalach:P : Z braku zdjęć - a raczej masy zdjęć, ale bardzo różnych wersji autka - postanowiłem opierać się głównie na blueprintach, jeżeli chodzi o detale to powybieram te najładniejsze, np. kształt wlotu powietrza, owiewki, etc. pzdrw
..:: WIKTOR ::.. Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 OOooo wkoncu jakas odmiana w dziale "samochody" :) Bede obserwowal oj bede :D Pozki co jest fajnie - chociaz trzebaby gdzieniegdzie poprawic siatexa. Ogolnie to przewage by mieli ci ktorzy modeluja samoloty - kadlub bez skrzydel - proste ;P
pecet Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 może być ciekawie, tam troche przy tych wycięciach siatka sie wygina, weź nie pokazuj w zielonym, bo obleśnie wygląda :p
Darken Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 Wow, wreszcie coś fajnego. ;) W niektórych miejscach siatka jest przesadzona. Czekam na up'y. Powodzenia. ;) Pozdr.
huzdebos Napisano 12 Luty 2007 Autor Napisano 12 Luty 2007 pecet- zielony bo mam katar :P dzieki za komentarze, jutro kolejny update pzdrw
Rekomendowane odpowiedzi