Ebor Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Czesc :) Pod koniec roku zrobilem animacje na zaliczenie. Tutaj link http://www.ebor3d.com/html/3D/Autoportret.htm klikamy napis "Włącz film" :) Nie wiem co by tu więcej napisać więc wszelkie komentarze jak najbardziej mile widziane :) Pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 o so chozi? btw ruchome oczy by nie były złe.
Ebor Napisano 14 Luty 2007 Autor Napisano 14 Luty 2007 Master odważył sie wypowiedzieć :) no chodzi o to ze to jest prezentacja mojej osoby jakby... autoportret elektroniczny - nic dodać nic ująć jak mówią matematycy :D ... a te oczy to pewnie masz racje ale oczy w modelu są nieruchome pozdr.
Kris_R Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Fajnie to wyszło :) Mi się podoba. Proste, bo proste, ale takie miało być.. a wszystkie istotne rzeczy zostały ładnie złapane. Calość przyjemna w odbiorze i mocno elektroniczna. No ale to też zgodnie z zamysłem, bo elektronicznie miało być. Podoba się.
JmTm00 Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Zadziwiło mnie jak dobrze moze wygladać tak prosty model! o to wlaśnie chodzi! fajnie wyszło.
sammael_at Napisano 23 Luty 2007 Napisano 23 Luty 2007 o,, fajne fajne:) proste, ale pomysl i wykonanie bardzo fajne:))
Ebor Napisano 26 Luty 2007 Autor Napisano 26 Luty 2007 Czesc Ciesze sie ze sie podobalo. Ja sam juz nie umialem normalnie na to patrzec dlatego wasze komentarze sa dla mnie bardzo cenne :) pozdrawiam
hubiii Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 heheh fajne :D tez mi sie podoba :D fajne kolorki :D niestety odglalem bez dzwieku :D
Rekomendowane odpowiedzi