Napisano 13 Luty 200718 l Czesc :) Pod koniec roku zrobilem animacje na zaliczenie. Tutaj link http://www.ebor3d.com/html/3D/Autoportret.htm klikamy napis "Włącz film" :) Nie wiem co by tu więcej napisać więc wszelkie komentarze jak najbardziej mile widziane :) Pozdrawiam
Napisano 14 Luty 200718 l Autor Master odważył sie wypowiedzieć :) no chodzi o to ze to jest prezentacja mojej osoby jakby... autoportret elektroniczny - nic dodać nic ująć jak mówią matematycy :D ... a te oczy to pewnie masz racje ale oczy w modelu są nieruchome pozdr.
Napisano 16 Luty 200718 l Fajnie to wyszło :) Mi się podoba. Proste, bo proste, ale takie miało być.. a wszystkie istotne rzeczy zostały ładnie złapane. Calość przyjemna w odbiorze i mocno elektroniczna. No ale to też zgodnie z zamysłem, bo elektronicznie miało być. Podoba się.
Napisano 16 Luty 200718 l Zadziwiło mnie jak dobrze moze wygladać tak prosty model! o to wlaśnie chodzi! fajnie wyszło.
Napisano 26 Luty 200718 l Autor Czesc Ciesze sie ze sie podobalo. Ja sam juz nie umialem normalnie na to patrzec dlatego wasze komentarze sa dla mnie bardzo cenne :) pozdrawiam
Napisano 1 Marzec 200718 l heheh fajne :D tez mi sie podoba :D fajne kolorki :D niestety odglalem bez dzwieku :D