PSychu Napisano 14 Luty 2007 Napisano 14 Luty 2007 Witam Po przeszło rocznej przerwie wzieło mnie na rysowanie... Tylko troszke ołówek w łape gryzie... c&c mile widziane Pozdro
giorgione Napisano 15 Luty 2007 Napisano 15 Luty 2007 szyja wydaje się nie pasować do reszty ciała i skan słabiutki :/
PSychu Napisano 27 Luty 2007 Autor Napisano 27 Luty 2007 dzieki za uwagi karczycho moze faktycznie lekko przesadzone... a co do skanow, to na lepsze bym nie liczyl, jesli uda mi sie zrobic nastepne... na razie jade na papierze, dorysowalem skalnego jaszczura i czekam kto mi to zeskanuje... Na razire se rysuje po nocach, ale bez rewelacji... :( Jakby ktos z Lodzi mial skanerek... GG 8145923 Pozdro Pavel
Gość obo Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Fajny wojownik. Wykonanie dobre ;) Jeśli chodzi o sam koncept to nie podoba mi się to co ma na głowie ;) No i szkoda że taka słaba jakość skanów... Pozdrawiam EDIT >> Dopiero zobaczyłem że to wątek sprzed 10 dni, ale mam nadziej PSychu że jeszcze zobaczymy Twoje prace ;)
yookeer Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Anatomia chyba tez ciutke lezy, swiatlo chyba tez ciutke zle rozlozone.. ale wszystko do wyciagniecia! duzo nie brakuje! JokeR
Rekomendowane odpowiedzi