Napisano 18 Luty 200718 l Glosujemy :) Paper_nr 1 : Radzisz : _Kuba_ : Michlord : Wizz : Zeet : Zonk : Ferni :
Napisano 19 Luty 200718 l coś te ostatnie świnie popuchły okrutnie Radzisz masz mój + (oczka jak u głowy państwa) coś z tą ankieta nie tak - zdublowane nicki
Napisano 19 Luty 200718 l Moja kropka powędrowała do Wizz'a. Taka fajna świńska świnia :) No ale prosiak _kuby_, Michlord'a i Zeet'a też wymiatają :) Świńka Michlorda przypomina tą filmową, gadającą :) Przed Zeet'owskim świniem ;p uciekł by nawet zły wilk :) _kuba_ ma troszkę przeterminowaną szynkę ale praca wygląda świetnie :) Zresztą jak już wspominałem, prace autorów wyżej wymienionych żądzą :) Jestem pewny, że ktoś z nich na pewno wygra :)
Napisano 19 Luty 200718 l _Kuba_ moj glos leci do ciebie, strasznie fajny ryj swini wyszedl... hmm dlaczego _Kuba_ i Radzisz sa po dwa razy w sondzie ?
Napisano 19 Luty 200718 l Autor nie wiem dlaczego jestescie po 2 razy :) sprawdzałem i bylo wszystko ok dziwne, pozniej sie zsumuje pkt nie pekajcie :*
Napisano 19 Luty 200718 l Wizz, twoja świnia budzi emocje. Ma fajny wzrok, taka groźna trochę. Masz mój głos. Pozdr.
Napisano 19 Luty 200718 l Moim zdaniem najlepsza świnia, to świnia Wizza i na niego oddam swój głos , a trzy ostatnie prace to normalnie strach patrzeć ...bez obrazy
Napisano 19 Luty 200718 l zonk - dobra uwaga:) szkoda ze Klicek nie umiescil konceptu i nie napisal zdania ze do tego wygladu trzeba bylo dazyc. Trudno nic juz nie zmienimy. ja tez glosowalem na Zeet'a :) bisko do oryginalu a przeciez to postawilem jako cel pozdrawiam