Napisano 30 Październik 200321 l Witam! Chce wam przedstawic model mojej twarzy, który zrobiłem ;/ Ma jeszcze kilka niedociągnięć i błędów lecz chyba tak go już zostawie... Mile widziane wszelkie komentarze :) Ogromne podziękowania dla Gotham\'a i Ulsi za pomoc i wspracie psychiczne... ;) pozdroo
Napisano 30 Październik 200321 l jest naprawde ladnie :D odnoszczac to do twoich poprzednich modeli :D zanim zakonczysz nad tym prace popraw jeszce troche rejon lonczenia sie polowek twarzy .. wzlaszcza na brodzie i czubku nos :D ale wiekrzych zastrzezen niemam :D
Napisano 30 Październik 200321 l Gratuluję, robisz postępy. Każda kolejna praca jest coraz lepsza technicznie i dobierasz sobie coraz ciekawsze tematy. A co do samej pracy to moje zdanie doskonale znasz.
Napisano 30 Październik 200321 l mhmmm.... to tak wyglada \"ryj\" okropnego erotomana... ten kancik przy brodzie faktycznie moznaby usunac... no chyba ze ktos cie tam zelazkiem specjalnie przyprasowal;P pzdr comix:)
Napisano 1 Listopad 200321 l no ba! po modelu widac ze wredna facjata erotomana:P juz pomijam wszelkie zdjecia...;) alez ja jestem wredna:> pozdrawiam cie goraco;):P
Napisano 1 Listopad 200321 l hmm, mam nadzieję, że włosy w nosie też wymodelujesz [cfaniak] nieźle ci idzie :) trzym się [piwo]