comix Napisano 30 Październik 2003 Napisano 30 Październik 2003 Witam! Chce wam przedstawic model mojej twarzy, który zrobiłem ;/ Ma jeszcze kilka niedociągnięć i błędów lecz chyba tak go już zostawie... Mile widziane wszelkie komentarze :) Ogromne podziękowania dla Gotham\'a i Ulsi za pomoc i wspracie psychiczne... ;) pozdroo
azazel Napisano 30 Październik 2003 Napisano 30 Październik 2003 jest naprawde ladnie :D odnoszczac to do twoich poprzednich modeli :D zanim zakonczysz nad tym prace popraw jeszce troche rejon lonczenia sie polowek twarzy .. wzlaszcza na brodzie i czubku nos :D ale wiekrzych zastrzezen niemam :D
Gotham Napisano 30 Październik 2003 Napisano 30 Październik 2003 Gratuluję, robisz postępy. Każda kolejna praca jest coraz lepsza technicznie i dobierasz sobie coraz ciekawsze tematy. A co do samej pracy to moje zdanie doskonale znasz.
kora Napisano 30 Październik 2003 Napisano 30 Październik 2003 mhmmm.... to tak wyglada \"ryj\" okropnego erotomana... ten kancik przy brodzie faktycznie moznaby usunac... no chyba ze ktos cie tam zelazkiem specjalnie przyprasowal;P pzdr comix:)
comix Napisano 30 Październik 2003 Autor Napisano 30 Październik 2003 ja erotoman?! no wiesz co ;) :P ...policzymy sie na gg :P
kora Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 no ba! po modelu widac ze wredna facjata erotomana:P juz pomijam wszelkie zdjecia...;) alez ja jestem wredna:> pozdrawiam cie goraco;):P
Loozack Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 hmm, mam nadzieję, że włosy w nosie też wymodelujesz [cfaniak] nieźle ci idzie :) trzym się [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi