Stachu Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 uwaga na designforum.pl jest konkurs na nową syrenę i syrenę sport. Jakbyście mogli być mili i powiedzieć która wg was jest najlepsza i nadaje się na konkurs? (chodzi mi o to żeby 2 z nich najlepiej dopicować i zrobić w 3d jak czas pozwoli :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 23 Luty 2007 Autor Share Napisano 23 Luty 2007 ej no weźcie pomóżcie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Malo widac na tych szkicach! Z perspektywy to 3 od konca mi sie podoba... no a jak design to chyba przed ostatnia! JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ameras Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Mi sie podoba trzeci:D i to bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaokan Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 ostatani najlepszy... ale nie rewelacyjny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 trzeci, bardzo ciekawy koncept tylko ujęcie bardziej dynamiczne by mu się przydało, takie np jak tego 3 od końca, tylko bardziej od boku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 24 Luty 2007 Autor Share Napisano 24 Luty 2007 oo dzięki wszystkim, a więc padło na ostatni :D ale to była syrenka zwykła a jeszcze powiedźcie mi jaką byście wybrali syrenę sport? (ta z dłuższym nosem ;] ) już ktoś tam mówil o trzecim, brać trzeciego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi