Napisano 31 Październik 200321 l niemoge zainstalować 3d studio max 5 na win XP.jak się instaluje to w pewnym momencie wyskakuje błąd, i pyta się czy pominąć przerwać zignorować,cokolwiek nacosne to przerywa instalacje,czy może z ktoś was wie jak temu zaradzić nawet zainstalowałem service packa ale i tak nie pomogło. na innych systemach chodzi mi ale na xp nie da rady,bardzo mi zależy żeby mieć go na XP. bardzo prosze o pomoc.
Napisano 31 Październik 200321 l komunikat przerwij / ponów / zignoruj jest komunikatem systemowym i zazwyczaj pojawia się w przypadku błędu otczytu pliku z nośnika. więc po prostu CD masz najprawdopodobniej uszkodzony. Spróbuj zawartość płytki przekopiować na HDD. Jeśli podczas kopiowania wywali błąd to teoria zostanie poparta dowodem. EDIT** dopiero później zauważyłem tekst o tym że na innych systemach chodzi [gafa], ale i tak z rozmowy winikło że porada nie pomogła :(
Napisano 31 Październik 200321 l Autor płytka jest ok. prubowałem z hdd zainstalować i to samo. ludzie przeciesz ktoś się musiał z czymś takim spotkać.
Napisano 31 Październik 200321 l O jezu, pewnie masz zrypana kopie i tyle. Skontaktuj sie z dystrybutorem :P