saygon Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 1) Bry a dla tych najstarszych indian którzy mnie kojarza bry bry 2) a to co splodzilem, ale tym razem juz obiektywem.
zgred Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 Ja sie na fotografi nie znam, ale dla mnie to jest kompletna kicha ;/ Wygladaja na nieudane fotografie...Na jednym to nawet nie weim co to jest.. deska czy cos..
hcfro Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 jak dla mnie jedyne 1sze w miarę i to i tak nie do końca, musiałbyś przesunąć kadr w prawo tak żeby ta gablota była skrajnie po prawej stronie, domknęlo by to całosc. reszty nie komentuję, pozdro
tweety Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 bry bry :) pierwsza: tak jak radzi hcfro: domknij kadr przez przesunięcie gabloty w prawo. podobają mi się tam kolory jak i sam pomysł takiego szklanego tunelu. dobre wyzwanie dla modela - pokazać zamknięcie w tym tunelu. druga: nie mam bladego pojęcia o co chodzi ale jeśli podkreslasz tylko kontury, zarys obiektu staraj się wychwycić to co najlepsze i najwartościowsze. niedomkniete drzwi i smuga światła stała by się o wiele ciekawsza gdyby nie kabel i kurtka wisząca przy drzwiach. stojąca kobieta w samej bieliźnie też by była niezłym dopełnieniem :] fotografia czoła jak dla mnie odpada: nie niesie ze sobą niestety nic. Pozdrawiam
saygon Napisano 28 Luty 2007 Autor Napisano 28 Luty 2007 biblioteka biblioteka... hmm nie wiem o czym mowisz :P a tak powazniej to wyparlo ja programowanie i to okazalo sie zdecydowanie bardziej zarobkowe. a teraz co nieco biegam z aparatem tu i tam. ale zyje zyje:)
Pionier Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 o Ty byku, myslalem ze sie zaczytales w swojej wlasnej biliotece :* saygon zdjecia bez rewelacji jezeli mam byc szczery :) czolem pionier.
saygon Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 a dziekuje pieknie za szczerosc, postaram sie poprawic, ale narazie jakos brak obiektow.
Rekomendowane odpowiedzi