kazziu Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 Witam, moja ostatnia pracka, ładne dziewczynki często są żmijkami- mam pare takich wspomnień i w sumie taka jest przenośnia. Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości co do anatomii to śmiało przemalówki robić i bede poprawiać.
nonejm Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 jezyk nie wyglada jak jezyk tylko jakby zjadla jakas jaszczurke =] pozatym git
Gość obo Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 Przede wszystkim co mi się rzuca w oczy, to chyba za mała dłoń.
shi Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 cycek zadarty dziwnie w gore jakbys chcial go koniecznie pokazac ale wydaje mi ze w takim ukladzie musial by on byc bardzo duzy zeby reka go nie zaslaniala. Jesli koniecznie musi ona tam byc to go troche przesun zeby wygladal naturalniej hej
Stachu Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 no faktycznie ten cycek wygląda jakbyś na silę chciał go pokazać ^^ nie no ale ja nic nie mówię spoko praca :)
nicponim Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 usta jak płaty sromowe;p, dłoń pulchata,cycek gdzies ucieka,wydaje mi sie ze przedramie za krotkie no i ten język;p zrob go troche szerszego i niewiem usta jej troche otworz,zeby to faktycznie nie wygladaloby jakby cos polknela. pozatym spoko;]
Rekomendowane odpowiedzi