Napisano 27 Luty 200718 l Mam problem z uruchomieniem v-raya w maksie 8. Instaluje plugin, włączam w okienku renderowania żeby używał vraya, ale dalej nie chodzi. Co jeszcze trzeba włączyć czy też skonfigurować co by w końcu chodziło jak trza z materiałami vraya itp?
Napisano 27 Luty 200718 l A może byś tak podał wersję V-ray'a? I troche więcej szczegółów w jaki sposób objawia się "nie działanie". Ale jak na razie, to obstawiam, że to problem z licencją: W wersjach >= 1.5 Upewnij się , czy podałeś przy instalacji dobry klucz lub włożyłeś "dongle'a" W innym przypadku poczekaj na opinię kogoś, kto się na tym zna, lub napisz do ChaosGroup
Napisano 27 Luty 200718 l tak, ja bym napisal do chaosgroup, oni beda wiedziec co bedzie dalej? jezeli masz wersja
Napisano 27 Luty 200718 l Autor vray_adv_150R3_max80_x86- to jest wersja v-raya, a problem polega na tym, że podczas renderowania w okienku wyskakuje info że jest jakiś problem z licencją, ponadto w edytorze materiałów nie pojawia się zaden materiał tylko puste pola. A jeśli chodzi o wpisanie nazwy kompa to chetnie to zrobię....tylko gdzie?
Napisano 28 Luty 200718 l Autor Wszystko gra. Pokombinowałem trochu przy licencji i instalacji i wszystko chodzi. Dzieki za wszystkie rady. Pozdro!