Yaro16 Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Już nie mam ochoty siedzieć przy tej scenie.Zamieszczam fotke.Ważne ze dużo sie nauczyłem przy tej scenie.Dzieki wszystkim za pomoc w wipie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ninja_shuriken Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Do modeli nie mam zastrzeżeń, natomiast niektóre textury trzeba by lekko zmodyfikować. Np. ramka do obrazu ma niezbyt ciekawą texturę. Książka Harry Potter zupełnie nie pasuje. Już lepiej zrób ją leżącą. No i minimalnie zmieniłbym texturę górnych (lewa strona) szafek. Ogólnie efekt pracy mi się podoba. Czy podzielisz się kafelkami podłogowymi oraz ściennymi (bez wzorków, tymi ciemniejszymi) no i drewna?? Z góry dziękuję http://www.ximg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 poter nie pasuje...a tak ogólnie to fajnie by było jak byś zwiekszył sampling...bo sciany wyglądają jak by było z grzybem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Zamiast Pottera, Prattcheta i bedzie git :) A tak to fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 sampling tylko na tych scianach za słaby, a tak to bardzo ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi