Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. Nie ma to jak zaczynać z grafiką komputerową. Więc pomyślałem ,ze przydadzą mi się dobre rady. Przedstawiam prackę ,którą wykonuje. Napewno niektórym wydaje się znajoma(choć w małym stopniu). Inspirację i niewątpliwie wiedzę o grafice brałem z tego tutoriala(polecam wszystkim)

http://ef.art.pl/index.php?p=8&a=6&id=38

Narazie pracka wygląda tak:

[ATTACH]42932[/ATTACH]

Po pięciu godzinach przeżyłem pierwszy szok(zwłaszcza jak porównywałem z tutorialem).I odrazu mam parę pytań:

1.Ile czasu spędzacie nad całą pracą.

2.Jak wiele czasu poświęcacie na wykończenia i detale.

3.Co myślicie o moich wypocinach:P:)

Będę wdzieczny za wszelką pomoc

pozdr.

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

jak na początek to jest bardzo dobrze, ale lepiej namaluj coś swojego a z gotowca bierz tylko paletę kolorów i nastrój.

Napisano

hej

Jesli jestes poczatkujacym to wazne zebys nie przejmował sie czasem!

Te wszystkie legendy o tym jak to sie robi wypasione pracki w 10 minut potrafia ostudzic zapał niejednego poczatkujacego podczas gdy sa mocno przesadzone. Gdy ktos nie posiada jeszcze umiejetnosci ktore mogłyby zaspokoic jego oczekiwania czas uplywa na zastanawianiu sie żmudnych probach, poprawach itd. (slowem - nauce czyli tym czego potrzeba ci jak najwiecej) Z drugiej strony panuje przekonanie ze wiecej niz wykonanie jednej skonczonej pracy daje wykonanie dwóch mniej dokladnych ale to tez niezawsze prawda. No musisz chyba poprosru sam znalezc w tym zloty srodek :))

Co do twojej pracy to zgadzma sie ze calkeim niezle jak na poczatek

pozdrawiam

shi