arturro Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Witajcie! debiut w bitwach, oby praca i komercha nie zabrala za duzo czasu do konca bitwy:) Moj koncept(ladny opis PL i ENG wkrotce): Dla niewtajemniczonych Mikolaj Kopernik to polski astronom i autor przelomowego dziela O obrotach sfer niebieskich... nie no, bez jaj, nie bede Wam przyblizal jego dokonan, to nie cgtalk:) Sen Kopernika... Mikolaj Kopernik bawiacy sie planetami, na stoliku widac uklad sloneczny (nie zaden model drewniany czy stalowy tylko prawdziwe planety z "przestrzenia" tyle ze malutkie). Wszystko ulozone poprawnie, ale bez ziemi i slonca. W lewej rece bedzie trzymal slonce swiecace a w prawej ziemie... z bardzo zafascynowana i zajawiona mina bedzie kombinowal jak to upchnac w calosc. Styl raczej karykaturowy, jak niesamowity Hendrix Klicka... oczywiscie marzeniem jest taki poziom:) Mam w kazdym razie wizje miny oraz mysle ciekawy pomysl na osiwetlenie sceny. Wiecej wkrotce... pozdrawiam
Leru Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 arturro -> wow! Super pomysł! Nietuzinkowy :) Jestem pod wrażeniem pomysłu, absolutna powaga :) Witam w Bitwie i powodzenia życzę!
JmTm00 Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 no pomysl bardzo fajny ale moim zdaniem daleko upadl od tematu. tak czy siak powodzenia
Intervain Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 hehe - czy to nie ty mi mowiles o odleglej od tematu interpretacji?! LOL Mi sie pomysl podoba:D
Jonasz_Real Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 A zatem powodzenia w bitwie...i czekam na pierwsze rendery :)
tadzio Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 wreszcie jakis bardziej wymagajacy pomysl, nie bedacy kolejnym "pierwszym skojarzeniem na dzwiek slow male jest piekne". pozdr.
arturro Napisano 5 Marzec 2007 Autor Napisano 5 Marzec 2007 Leru JmTm00 Intervain Jonasz_Real tadzio pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi