Wilk Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 juz mnie znacie :) a oto i mój stół zrobiony z tutoriala w 3ds maxie ;P
MaGuu Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 Ile ta praca zajeła Ci czasu? Myśle ze ten tutorial powinien zostać wyrzucony z działu tutoriale:P
siwy Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 no super. ile już było tych stolików z tutoriala? daje 4-pak piwa jak ktoś policzy wątki z tym stolikiem.
Leleń Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 a bylo w tym tutku jak zrobic ogorki kiszone? bo nie pamietam - jesli nie to - bardzo ladne ogorki kiszone :D
klikus1984 Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 Szanowny Wilku ! Cenimy twoje proby i starania w starciu z programem do tworzenia grafiki 3D jakim jest 3D studio Max :) Jednakze uwazamy, ze zanim zaczniesz zamieszczac swoje prace w dziale Galeria Finished Works powinienes spedzic jeszcze troche czasu studiujac mozliwosci jakie oferuje Ci firma Autodesk. Jezeli chcesz sie poradzic, poprosic o nakierowanie to sprobuj zamiescic prace w dziale Work In Progres. Pozdrawiam :) i zycze owocnej pracy.
!Ewert Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 od razu wiedziałem że to bedzie ten stolik...:D:D:D
tweety Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 Wilk: praca wykonana z tutoriala nie zasługuje na miano własnej pracy jaką można umieszczać w Gallery Finished Works. Wątek przeniosłem do działu WIP. Prace testowe można zamieszczać w wątku "Rendery testowe...": http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=31885 Jednak sugeruję o wytrzymanie i nie chwalenie się tego typu pracami tutaj na forum. Przerób w spokoju te tutoriale i kiedy będziesz umiał coś więcej, stwórz własną pracę i pokaż nam w WIPie. To najlepsza droga do szybkiego nauczenia się programu jak i zdobycia szacunku na forum. Każdy z nas przeszedł okres kiedy każda nowa praca wydawała się powodem do dumy. Teraz z perspektywy czasu takie podejście co najmniej śmieszy a już na pewno nie jest powodem do dumy. Pozdrawiam tweety
Rekomendowane odpowiedzi