Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

juz mnie znacie :) a oto i mój stół zrobiony z tutoriala w 3ds maxie ;P

cae0eed8aaa97f6f.jpg

688dd37dcda4cac4.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ile ta praca zajeła Ci czasu?

Myśle ze ten tutorial powinien zostać wyrzucony z działu tutoriale:P

Napisano

no super. ile już było tych stolików z tutoriala? daje 4-pak piwa jak ktoś policzy wątki z tym stolikiem.

Napisano

a bylo w tym tutku jak zrobic ogorki kiszone? bo nie pamietam - jesli nie to - bardzo ladne ogorki kiszone :D

Napisano

Szanowny Wilku !

Cenimy twoje proby i starania w starciu z programem do tworzenia grafiki 3D jakim jest 3D studio Max :) Jednakze uwazamy, ze zanim zaczniesz zamieszczac swoje prace w dziale Galeria Finished Works powinienes spedzic jeszcze troche czasu studiujac mozliwosci jakie oferuje Ci firma Autodesk. Jezeli chcesz sie poradzic, poprosic o nakierowanie to sprobuj zamiescic prace w dziale Work In Progres.

Pozdrawiam :) i zycze owocnej pracy.

Napisano

lezka sie kreci..... ;]

Napisano

Wilk: praca wykonana z tutoriala nie zasługuje na miano własnej pracy jaką można umieszczać w Gallery Finished Works. Wątek przeniosłem do działu WIP.

Prace testowe można zamieszczać w wątku "Rendery testowe...":

http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=31885

Jednak sugeruję o wytrzymanie i nie chwalenie się tego typu pracami tutaj na forum. Przerób w spokoju te tutoriale i kiedy będziesz umiał coś więcej, stwórz własną pracę i pokaż nam w WIPie. To najlepsza droga do szybkiego nauczenia się programu jak i zdobycia szacunku na forum.

Każdy z nas przeszedł okres kiedy każda nowa praca wydawała się powodem do dumy. Teraz z perspektywy czasu takie podejście co najmniej śmieszy a już na pewno nie jest powodem do dumy.

Pozdrawiam

tweety