Ros1 Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Moja propozycja dotyczy kwestii rozmiarów kobiecych klatek piersiowych :). Pierwszy szkic przedstawia na razie tylko koncepcję, otoczenie i cała reszta zapewne ulegnie jeszcze niejednej zmianie. Na razie usytuowałem scenę w jednym ze środków miejskiej komunikacji, gdzie, ze względu na duży ścisk, może wystąpić dużo piersi w stosunkowo niewielkim obszarze, co z kolei daje nam duże możliwości porównawcze. Tak więc małe, jędrne piersi niewinnej i radosnej dziewoi postanowiłem przeciwstawić wielkim, niesmacznym, tłustym i silikonowym biustom pań o niezbyt wyrafinowanej urodzie :D Wkrótce kolejne odsłony, już nie ołówkiem... http://img474.imageshack.us/img474/6576/szkic1in9.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
JmTm00 Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Coś w tym jest :D ale moze te bałwanki zrób też piękne ale takie "bez charakteru"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Hehe... no temacik fajny :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Moja propozycja dotyczy kwestii rozmiarów kobiecych klatek piersiowych :). Pierwszy szkic przedstawia na razie tylko koncepcję, otoczenie i cała reszta zapewne ulegnie jeszcze niejednej zmianie. Na razie usytuowałem scenę w jednym ze środków miejskiej komunikacji, gdzie, ze względu na duży ścisk, może wystąpić dużo piersi w stosunkowo niewielkim obszarze, co z kolei daje nam duże możliwości porównawcze. Tak więc małe, jędrne piersi niewinnej i radosnej dziewoi postanowiłem przeciwstawić wielkim, niesmacznym, tłustym i silikonowym biustom pań o niezbyt wyrafinowanej urodzie :D Wkrótce kolejne odsłony, już nie ołówkiem... Hehe ostro jedziesz :D ale nie wiem czy cenzura Tobie tego nie wytnie . . . Pozdrawiam i Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts