orszulas Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 wiem że to kolejne audi, ala tego jeszcze nie było. mam proźbe o dużą ilość uwag ;) zamieszczam siateczke i renderek. nie wiem co z dachem, tzn czy jest tam listwa?? może ktoś ma jakieś referki poza tymi na stronie audi?? 02 - wire01 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinger76 Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 Witam!Autko fajne i model pewnie też będzie niezły jak włożysz w niego jeszcze trochę pracy. Na początek popracuj nad przedem bo tam w wielu miejscach jest bardzo krzywo! Pozdrawiam i czekamna upy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 W niektórych miejscach widać liczne wgniecenia,na końcu przedniej szyby też jakieś dziwne tam wychodzi..Wyrównaj siatkę,popracuj aby auto wyglądało lepiej.Czekam na następne rendery. Zresztą ogólnie jest ładnie tylko jak to mój przedmówca powiedział przód najszybciej popraw. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 gęsta siatka nie jest zła pod warunkiem że jest dobra :p więc radzę ją uprościć bo jest krzywo w wielu miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 to fakt, niepotrzebnie zagęściłeś aż tak siatkę, mogłeś osiągnąć lepszy efekt przy mniejszej ilości poli. będzie ci teraz ciężko ponaprawiać pognieciąną siateczkę. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Pantera Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Zaznaczylem tu bledy(ktore nimi sa wedlug mnie).Jesli sie myle , przepraszam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Oprócz tego co kolega wyżej pokazał to bardzo krzywe drzwi. Furka jest konkretna więc zrób ją porządnie i poprawiaj odrazu błędy, bo później możesz się pogubić albo ci się odechce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orszulas Napisano 23 Marzec 2007 Autor Share Napisano 23 Marzec 2007 zamieszczam kolejne etapy pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Okolice przedniego reflektora do poprawy. Pojedź je relaksem a potem troche poprzesuwaj i bedzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orszulas Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 miałem spora przerwe w pracy, mam tu dwa renderki do poddania krytyce materiały nie sa najlepsze to wiem, nie mam pojęcia jak zrobic materiał felg ALUMINIOWYCH a nie chromowanych. moze ktoś coś podpowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 felgi tragiczne (model i materiał) bok jest krzywy materiały/studio nieciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Model wybrałeś sobie bardzo dobry, wykonałeś go już gorzej. Materiały i render wporzo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 po tych poprawkach znacznie lepiej. rzeczywiście było dużo błędów i takich tam małych niedoróbek. popracuj nad przednimi lampami są zbyt jasne wyglądają całe jak plastik wg mnie. moje skromne zdanie;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi