Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wiem że to kolejne audi, ala tego jeszcze nie było.

mam proźbe o dużą ilość uwag ;) zamieszczam siateczke i renderek.

nie wiem co z dachem, tzn czy jest tam listwa?? może ktoś ma jakieś referki poza tymi na stronie audi??

02 - 02si3.th.jpg

wire01 - wire01ee0.th.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam!Autko fajne i model pewnie też będzie niezły jak włożysz w niego jeszcze trochę pracy. Na początek popracuj nad przedem bo tam w wielu miejscach jest bardzo krzywo! Pozdrawiam i czekamna upy:)

Napisano

W niektórych miejscach widać liczne wgniecenia,na końcu przedniej szyby też jakieś dziwne tam wychodzi..Wyrównaj siatkę,popracuj aby auto wyglądało lepiej.Czekam na następne rendery.

Zresztą ogólnie jest ładnie tylko jak to mój przedmówca powiedział przód najszybciej popraw.

Pozdro

Gość Raffaello
Napisano

to fakt, niepotrzebnie zagęściłeś aż tak siatkę, mogłeś osiągnąć lepszy efekt przy mniejszej ilości poli. będzie ci teraz ciężko ponaprawiać pognieciąną siateczkę.

pozdro

Gość BigBen
Napisano

Oprócz tego co kolega wyżej pokazał to bardzo krzywe drzwi.

Furka jest konkretna więc zrób ją porządnie i poprawiaj odrazu błędy, bo później możesz się pogubić albo ci się odechce.

Napisano

miałem spora przerwe w pracy, mam tu dwa renderki do poddania krytyce

materiały nie sa najlepsze to wiem, nie mam pojęcia jak zrobic materiał felg ALUMINIOWYCH a nie chromowanych. moze ktoś coś podpowie??

04wq4.th.jpg 02ps7.th.jpg

Napisano

po tych poprawkach znacznie lepiej. rzeczywiście było dużo błędów i takich tam małych niedoróbek. popracuj nad przednimi lampami są zbyt jasne wyglądają całe jak plastik wg mnie. moje skromne zdanie;P