Napisano 15 Marzec 200717 l Inspirowałem sie Calineczką:) ..Chociarz jest malutką istotą wyraża sobą wielkie pozytywne emocje radości szczęscia .Postawiłem sobie problem ukazania radości zabawy malutkiej istoty w baśniowej i tajemniczej krainie.
Napisano 16 Marzec 200717 l Zielonkawy czy nie, pomysł jest dobry. Jeżeli tylko nie zarzucisz projektu będzie dobrze! Dawaj dużo szkiców. Pozdrawiam i powodzenia w Bitwie!
Napisano 16 Marzec 200717 l Autor To wstępny szkic... mają byc jescze zwierzęta darmozjady oglądające scene:) Krytyka mile widziana:)
Napisano 17 Marzec 200717 l szkic bardzo fajny :) jedyne nad czym byl popracowal w tym momencie to kompozycja :) bede zagladal bo zapowiada sie ciekawie.
Napisano 18 Marzec 200717 l Autor ....hmmm spróbowałem powiększyc scene ....chyba troche przesadziłem:):D
Napisano 19 Marzec 200717 l Autor ...:) Jako nowicjusz w tym gronie dzięki wszystkim za zainteresowanie :):)
Napisano 21 Marzec 200717 l Autor A tu cos świezego:) Jak to wam się widzi:) ...dla mnie ogólnie załapałem klimat jaki chciałem .....jescze duzo pracy :):D
Napisano 28 Marzec 200717 l Autor Maccom: Zebym ja to wiedział jak wzucic większy formacik niz tylko tak::cool::)
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Autor Here is some freshh :) How You like it :)Some Sugestion welcom:):P
Napisano 2 Maj 200717 l Autor Poprawiłem pare detali.......Żółw jeszcze nie skończony :( maturka nie daje eeeh....