tymko Napisano 17 Marzec 2007 Napisano 17 Marzec 2007 Witam! Zamieszczam tu pracę nad którą ostatnio sobie siedziałem. Zadaniem moim było oddać nastrój pomieszczenia, jego charakter. Nie jest to scena zbyt złożona, nie na tym mi zależało. Bardzo często po pracy, w słoneczny dzień wchodząc do mieszkania zachwycam się zastanym nastrojem pomieszczenia i to właśnie tym zauroczeniem chciałem się z Wami podzielić. małe poprawki
tymko Napisano 17 Marzec 2007 Autor Napisano 17 Marzec 2007 a co z tymi fotelami jeszcze zrobić. Chciałem uzyskać materiał zamszu ale niestety mi coś nie wyszło. Doradzicie coś. A może macie jakiś ciekawy materiał zamszu i się nim podzielicie?
Yaro16 Napisano 17 Marzec 2007 Napisano 17 Marzec 2007 Przydał by sie Volume light co do zamszu to niewiem,mzoe fotele skórzane co? Ogólnie fajnie wyszło.Troche mało detali ale klimat jest... Pozdro;d
tymko Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 napiszcie coś, zrobiłem poprawki i chciałbym się dowiedzieć czy jeszcze coś poprawiać czy dać już spokój z tym kącikiem.
Rekomendowane odpowiedzi