Huter Napisano 18 Marzec 2007 Napisano 18 Marzec 2007 Witam. Nie będę się rozpisywał ... Napisze tyle, że jest to prosta animacja przedstawiająca partie szachową. PLIK Chyba troche za dużo zajmuje jak na to co jest w tej animacji no ale niech już będzie. 3 mija publikowana animacja =] Pozdrawiam
Leleń Napisano 18 Marzec 2007 Napisano 18 Marzec 2007 intro kiepskie i za dlugie, kamera kiepska mozna dostac zawrotu glowy, modele ok, render dobry. ocena ogolna 4-/6. pzdr :D
piotrek Napisano 18 Marzec 2007 Napisano 18 Marzec 2007 Rzeczywiście kamera nie porusza się najlepiej. Modele są w porządku, jedynie ta wieża mi nie podchodzi - jakieś błędy "na szczycie" w smothowaniu :) BTW szachownica najlepiej wygląda, gdy jest zbudowana z jasnegi i ciemnego odcienia drewna. Czarno-biała nie prezentuje się dobrze.
Huter Napisano 18 Marzec 2007 Autor Napisano 18 Marzec 2007 Leleń -> Dobry Render? Jesteś pierwszym użytkownikiem max3d co powiedział, że zrobiłem dobry render ... :* ... co prawda nie raz to słyszałem, ale zawsze było "ale" ... a tu nie! SUPER (pewnie wybudziłem wilka z lasu :P) ... piotrek -> No z tąkamerą to przesoliłem ... w pewnej chwili zrobiłem błąd bo przleciałem przez króla kamerą ... ale zatarłem to (zmiana scen) ... wieża zła? No faktycznie ją smoothnąłem za mocno ale i tak jest dobry model wieży (skromny jestem?) ... mi się bardziej skoczek nie podoba ... Co do szachownicy z drewna - zgodzę się ale już nie będę tego zmieniał =] ... właściwie nie planuje zmian ... bo już była OGROMNA! Pod koniec pracy pokazuje kumplowi projekt a ten mi mówi, że mam złe oznaczenie znakowe szachownicy ... na lini gdzie są liczby miałem litery, a tam gdzie litery miałem liczby - i od nowa render :P
Rekomendowane odpowiedzi