Napisano 18 Marzec 200718 l Witam. Nie będę się rozpisywał ... Napisze tyle, że jest to prosta animacja przedstawiająca partie szachową. PLIK Chyba troche za dużo zajmuje jak na to co jest w tej animacji no ale niech już będzie. 3 mija publikowana animacja =] Pozdrawiam
Napisano 18 Marzec 200718 l intro kiepskie i za dlugie, kamera kiepska mozna dostac zawrotu glowy, modele ok, render dobry. ocena ogolna 4-/6. pzdr :D
Napisano 18 Marzec 200718 l Rzeczywiście kamera nie porusza się najlepiej. Modele są w porządku, jedynie ta wieża mi nie podchodzi - jakieś błędy "na szczycie" w smothowaniu :) BTW szachownica najlepiej wygląda, gdy jest zbudowana z jasnegi i ciemnego odcienia drewna. Czarno-biała nie prezentuje się dobrze.
Napisano 18 Marzec 200718 l Autor Leleń -> Dobry Render? Jesteś pierwszym użytkownikiem max3d co powiedział, że zrobiłem dobry render ... :* ... co prawda nie raz to słyszałem, ale zawsze było "ale" ... a tu nie! SUPER (pewnie wybudziłem wilka z lasu :P) ... piotrek -> No z tąkamerą to przesoliłem ... w pewnej chwili zrobiłem błąd bo przleciałem przez króla kamerą ... ale zatarłem to (zmiana scen) ... wieża zła? No faktycznie ją smoothnąłem za mocno ale i tak jest dobry model wieży (skromny jestem?) ... mi się bardziej skoczek nie podoba ... Co do szachownicy z drewna - zgodzę się ale już nie będę tego zmieniał =] ... właściwie nie planuje zmian ... bo już była OGROMNA! Pod koniec pracy pokazuje kumplowi projekt a ten mi mówi, że mam złe oznaczenie znakowe szachownicy ... na lini gdzie są liczby miałem litery, a tam gdzie litery miałem liczby - i od nowa render :P