Dziamka Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 Zostałam namówiona przez Shalivana to zakładam temat :) Przeczesując internet w poszukiwaniu pomysłu i inspiracji, wpisując gdzie sie dało słowa typu tiny, small, małe, piękne etc natknęłam sie na kilka fajnych pomysłów. Już byłam zdecydowana na coś paskudnego ale wtedy znalazłam galerię fotek malutkich zielono-żółtych gekonków :P Dlatego zdecydowałam sie na malutkiego gekona :P Koncepcję mam taką, że on idzie po ludzkich palcach jak po drabinie :) Może mnie natchnie na jakieś modyfikacje w międzyczasie :) Na razie bez szkiców - postaram się coś pokazać we środę :P Ale jakbym nie założyła tematu to bym sie w życiu do tego nie zabrała :P EDIT: Zmieniłam temat bo chyba przestał pasować? Jeśli nie wolno to dajcie znać, zmienie na stary :)
Shalivan Napisano 19 Marzec 2007 Napisano 19 Marzec 2007 NO nareszcze już myslałem że sie nie doczekam :* Powodzonka :)
Dziamka Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 :) Mały update! kilka szkiców czyli pierwsze spotkanie z poczwarami :D C&C mile widziane :)
Dziamka Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Napisano 7 Kwiecień 2007 Kolejne podejście do poczwary. Pomyślalam, że go zawieszę na palcu ale nie wiem jak na wisieć ;) Any ideas? czy może jeszcze jakos inaczej? Co o tym myslicie? Oczywiscie to tylko szybkie szkice... Kadr będzie inny itd... chodzi mi o sam sposób *zwisu* ;)
tweety Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 pierwsza wersja imho najlepsza. najbardziej naturalnie rozłożony balans ciała i miejsca zaczepu :) ogon powinien być blisko palców - wręcz płożyć się po nich lub zawijać wokół jednego z nich. Pozdrawiam
Shalivan Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 true Tweety tylko 1 hjest naturalnie ułożony ale z drugiej strony mona by dopracować wersje 2 i pokazać obraz bardziej dynamiczny np: po wskoczeniu na palec zaczął sie huśtać i stara sie na tym palcu utrzymać. (3 totalnie nienaturalnie :P wygląda jakby w stojącego gekona na 2 nogach ktoś walnął palcem :P)
SSn4k3 Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Hey, ja jestem za 2 wersja. Taka malutka niezdara macha nozkami probojac wdrapac się na dłoń. Widze tam cos a`la wiewiora z ice age:) Pozdrawiam.
piksar Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 1 wersja imo najlepsza pamiętajcie że u gadów tylne łapy najważniejsze
Dziamka Napisano 8 Maj 2007 Autor Napisano 8 Maj 2007 nie wyrobie sie raczej cholera - nie ma to jak pierwszy rok na studiach :/ postaram sie coś ruszyc w weekenda ....
miriam Napisano 8 Maj 2007 Napisano 8 Maj 2007 nie wyrobie sie raczej cholera - nie ma to jak pierwszy rok na studiach :/ postaram sie coś ruszyc w weekenda .... Nie żartuj ;) i działaj, działaj :D.
Rekomendowane odpowiedzi