Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Zostałam namówiona przez Shalivana to zakładam temat :)

Przeczesując internet w poszukiwaniu pomysłu i inspiracji, wpisując gdzie sie dało słowa typu tiny, small, małe, piękne etc natknęłam sie na kilka fajnych pomysłów. Już byłam zdecydowana na coś paskudnego ale wtedy znalazłam galerię fotek malutkich zielono-żółtych gekonków :P

Dlatego zdecydowałam sie na malutkiego gekona :P Koncepcję mam taką, że on idzie po ludzkich palcach jak po drabinie :) Może mnie natchnie na jakieś modyfikacje w międzyczasie :)

Na razie bez szkiców - postaram się coś pokazać we środę :P Ale jakbym nie założyła tematu to bym sie w życiu do tego nie zabrała :P

EDIT: Zmieniłam temat bo chyba przestał pasować? Jeśli nie wolno to dajcie znać, zmienie na stary :)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

:) Mały update!

kilka szkiców czyli pierwsze spotkanie z poczwarami :D

C&C mile widziane :)

geckosnm0.jpg

Napisano
  • Autor

Kolejne podejście do poczwary. Pomyślalam, że go zawieszę na palcu ale nie wiem jak na wisieć ;) Any ideas?

jaszczur1wx1.jpg

jaszczur2wk0.jpg

jaszczur3rd9.jpg

czy może jeszcze jakos inaczej? Co o tym myslicie?

Oczywiscie to tylko szybkie szkice... Kadr będzie inny itd... chodzi mi o sam sposób *zwisu* ;)

Napisano

pierwsza wersja imho najlepsza. najbardziej naturalnie rozłożony balans ciała i miejsca zaczepu :)

ogon powinien być blisko palców - wręcz płożyć się po nich lub zawijać wokół jednego z nich.

Pozdrawiam

Napisano

true Tweety tylko 1 hjest naturalnie ułożony ale z drugiej strony mona by dopracować wersje 2 i pokazać obraz bardziej dynamiczny np: po wskoczeniu na palec zaczął sie huśtać i stara sie na tym palcu utrzymać.

(3 totalnie nienaturalnie :P wygląda jakby w stojącego gekona na 2 nogach ktoś walnął palcem :P)

Napisano

Hey, ja jestem za 2 wersja. Taka malutka niezdara macha nozkami probojac wdrapac się na dłoń. Widze tam cos a`la wiewiora z ice age:) Pozdrawiam.

Napisano

1 wersja imo najlepsza

pamiętajcie że u gadów tylne łapy najważniejsze

Napisano
  • Autor

nie wyrobie sie raczej cholera - nie ma to jak pierwszy rok na studiach :/ postaram sie coś ruszyc w weekenda ....

Napisano
  Dziamka napisał:
nie wyrobie sie raczej cholera - nie ma to jak pierwszy rok na studiach :/ postaram sie coś ruszyc w weekenda ....

Nie żartuj ;) i działaj, działaj :D.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.